Kindercoaching Spelenderwijs in Amsterdam

Kindercoaching Spelenderwijs: coaching kinderen, pubers en ouders.

Over Kindercoaching Spelenderwijs

Kindercoaching Spelenderwijs valt onder de rubriek coaching in Amsterdam.

De drijvende kracht achter Kindercoaching Spelenderwijs en Coaching Levenderwijs is drs. Henriette (Jet) Sternefeld - de Beer. Jet is een kindertherapeut, kindertolk, kinderyoga docent, levenscoach (coaching voor volwassenen), vrouwencoach (vallei.online.nl) en wandelcoach.

Praktijk Kindercoaching Spelenderwijs en Coaching levenderwijs bieden coaching/therapie aan kinderen, pubers, ouders en volwassenen. en is gespecialiseerd in hooggevoeligheid en traumaverwerking (EMDR). Psychosociale consulten worden gedeeltelijk vergoed vanuit de aanvullende zorgverzekering.

Specialisme:

HSP en HB, EMDR therapie, familie- opvoedopstellingen, innerlijk kind healing, voice dialoque, wandelcoaching in de natuur, kindertolk (Present Child Methode), Focussen en Sensen, Mindfulness.

Coachingstraject:

Er zal eerst een telefonisch kennismakingsgesprek zijn. Deze duurt maximaal een half uur. Hier zijn geen kosten aan verbonden. Tijdens dit gesprek zal uw hulpvraag besproken worden en wat Jet voor u kan betekenen.

Wanneer u kiest voor het coachingstraject dan zal er een intakegesprek zijn van ruim een uur zijn. Uw wensen en verwachtingen zullen uitgebreid besproken worden.

Daarna zullen de coachingsessies volgen. De sessies met ouders of volwassenen duren anderhalf uur en met kinderen een uur.

Wilt u meer informatie? Dan kunt u de website bekijken voor de mogelijkheden. Heeft u een vraag? Schroomt u dan niet om contact op te nemen.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Kindercoaching Spelenderwijs uit de rubriek coaching uit Amsterdam is gevestigd aan de Breugelstraat 3 2 hoog in Amsterdam. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-48797281.

Diensten en producten voor coaching

Trefwoorden die horen bij Kindercoaching Spelenderwijs zijn o.a. :