KC-service in Amsterdam

KC Service

Over KC-service

KC-service valt onder de rubriek evenementen bureau in Amsterdam.

Welkom bij KC Service,

Staat er binnenkort een feest in de planning? Maar loopt u over wat betreft de gehele organisatie en planning voor uw evenement? Dan kunt u terecht bij KC Service!

Wij nemen u graag het werk uit handen en organiseren voor u het ideale feest, uiteraard geheel afgestemd op uw persoonlijke wensen.

Wij zijn gespecialiseerd in het organiseren van feesten en partijen en het aanleveren van horecapersoneel. KC staat voor kwaliteit, service en persoonlijke service.

Dankzij onze ruime ervaring en kunde in de horeca branche zijn we inmiddels uitgegroeid tot een zeer gewaardeerd bedrijf in de regio.

Wij helpen je met het realiseren van een fanatische dag. We werken uitsluitend met de beste koks en kunnen feesten en partijen van top tot teen regelen waarbij indien gewenst een DJ en een fotograaf het feest helemaal compleet maken.

Wij verzorgen onder andere :

. Barpersoneel . Hosts & Hostesses . Bedieningsmedewerkers . Zelfstandig werkende koks . Hulpkoks

Wil je graag meer informatie over de mogelijkheden, neem dan contact op via onze contactgegevens of neem een kijkje op de website!


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

KC-service uit de rubriek evenementen bureau uit Amsterdam is gevestigd aan de Gaaspstraat 54-11 in Amsterdam. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-53813448.

Diensten en producten voor evenementen bureau

Trefwoorden die horen bij KC-service zijn o.a. :