Katja de Jong coaching & counseling in Amsterdam

Katja de Jong coaching & counseling: Praktijk voor integratieve coaching en counseling.

Over Katja de Jong coaching & counseling

Katja de Jong coaching & counseling valt onder de rubriek coaching in Amsterdam.

Katja is een counselor-coach en u kunt in haar praktijk terecht voor integratieve coaching en counseling. Katja werkt vanuit een integratieve benadering met iedereen die vast loopt in werk/privé balans.

Katja de Jong hanteert tijdens de therapie een mix van technieken, zoals visualisaties, voice-dialogue en cognitieve gedragstherapie.

Eerst is er een telefonische intake om te kijken wat uw hulpvraag is. wanneer er besloten is om door te gaan met het coaching traject, zal een eerste sessie gepland worden. In deze sessie legt u uit wat er species speelt. Samen met u zal Katja een plan opstellen, zodat u wellicht dan al wat grip kunt ervaren.

Het is mogelijk dat u via uw werkgever gebruik kunt maken een coachingsbudget. Hiervoor kunt u informeren bij uw leidinggevende of CAO. Het is daarnaast ook mogelijk dat de kosten voor coaching als aftrekpost doorgegeven worden aan de belastingdienst.

U kunt de website bekijken voor de mogelijkheden en meer informatie. Heeft u een vraag aan Katja de Jong coaching & counseling? Schroomt u dan niet om contact op te nemen.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Katja de Jong coaching & counseling uit de rubriek coaching uit Amsterdam is gevestigd aan de Frans van Mierisstraat 122-2 in Amsterdam. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-54706912.

Diensten en producten voor coaching

Trefwoorden die horen bij Katja de Jong coaching & counseling zijn o.a. :