Intervision optiek/ oogzorg/ ooglaseren in Amsterdam

Intervision optiek/ oogzorg/ ooglaseren uit Amsterdam heeft geen profiel.

Wat doet Intervision optiek/ oogzorg/ ooglaseren in Amsterdam

Intervision optiek/ oogzorg/ ooglaseren is een opticien uit Amsterdam. Men is gevestigd aan de Frederiksplein 4. Het telefoonnummer van Intervision optiek/ oogzorg/ ooglaseren in Amsterdam is 06-49654275.

Is Intervision optiek/ oogzorg/ ooglaseren in Amsterdam uw bedrijf? Bewerk dan deze gegevens. Bent u nog geen lid? Probeer dan Amsterdamonderneemt gratis uit, klik op lid worden.

Intervision optiek/ oogzorg/ ooglaseren in Amsterdam valt onder de rubriek opticien. Een opticien uit Amsterdam levert onder andere :

De drijvende kracht achter Intervision optiek & oogzorg is Johan Bergen. 20 jaar geleden is Johan zijn carrière als opticien in de oogzorg begonnen. Johan is van beroep optometrist en eigenaar van een zelfstandige praktijk. Binnenkort zal Johan zijn Master Degree (MSc) behalen aan de universiteit van Toegepaste Gezondheidswetenschappen. Hierdoor kan hij u nog beter van dienst zijn. Intervision optiek en oogzorg werkt samen met huisartsen en oogziekenhuizen in de regio Amsterdam. lees meer

Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review