Intervision optiek/ oogzorg/ ooglaseren in Amsterdam

Inter-Vision Optiek & Oogzorg in Amsterdam

Over Intervision optiek/ oogzorg/ ooglaseren

Intervision optiek/ oogzorg/ ooglaseren valt onder de rubriek opticien uit Amsterdam.

De drijvende kracht achter Intervision optiek & oogzorg is Johan Bergen. 20 jaar geleden is Johan zijn carrière als opticien in de oogzorg begonnen. Johan is van beroep optometrist en eigenaar van een zelfstandige praktijk. Binnenkort zal Johan zijn Master Degree (MSc) behalen aan de universiteit van Toegepaste Gezondheidswetenschappen. Hierdoor kan hij u nog beter van dienst zijn. Intervision optiek en oogzorg werkt samen met huisartsen en oogziekenhuizen in de regio Amsterdam.

Johan is deskundig en breed opgeleid. Hij biedt de beste oogzorg voor volwassen en kinderen. Johan is onder anderen gespecialiseerd in:

- droge ogen

- low vision

- Screening voor geschiktheid refractiechirugie

Tevens kunt u bij Intervision optiek & oogzorg terecht voor exclusieve en opvallende brillen. Ook heeft Intervision een groot aanbod in diverse contactlenzen. Waaronder nachtlenzen, maatwerklenzen, zachte lenzen en sportlenzen.

Voor de mogelijkheden, meer informatie en de contactgegevens van Intervision optiek & oogzorg kunt u een kijkje nemen op de website.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Intervision optiek/ oogzorg/ ooglaseren uit de rubriek opticien uit Amsterdam is gevestigd aan de Frederiksplein 4 in Amsterdam. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-49654275.

Diensten en producten voor opticien

Trefwoorden die horen bij Intervision optiek/ oogzorg/ ooglaseren zijn o.a. :