Innerhintz in Watergang

VOOR HOOGSENSITIEVE VROUWEN

Over Innerhintz

Innerhintz valt onder de rubriek natuurgeneeskunde in Amsterdam.

Voel je je snel overprikkeld? je voelt je zwaar? Tijd en rust heb je nodig, maar toch gebeurt het nog steeds dat je je zwaar voelt? Maken je gedachtes overuren? Voelt je lichaam gespannen en stijf? Sta je teveel open voor je omgeving en te weinig voor jezelf? Ben je zo bezig met anderen, dat je het contact bent verloren met jezelf? Voel je je niet meer in balans? Heb je het gevoel dat je niet je eigen leven leidt? Blijf je steeds tegen hetzelfde aanlopen in je leven en zie je door de bomen het bos niet meer?

Meld je dan eens aan voor een vrijblijvend gesprek met mij in mijn praktijk InnerHintz. De praktijk voor hoog sensitieve vrouwen. Jij bent naar alle waarschijnlijkheid ook hoogsensitief. Je vind anderen belangrijker dan jezelf, met een hoog verantwoordelijkheidsgevoel. Je vind het ook belangrijk om van betekenis te zijn, voor anderen en onze aarde. Het verlangen om dingen te creƫren en in je flow te zijn.

Ben je ook zoekende naar informatie naar spiritualiteit, zelfontwikkeling en Sjamanisme? Zie jij ook het voordeel van werken aan jezelf en op te ruimen wat je niet dient? Je hebt interesse in alles wat je vrijmaakt van prikkels; je houdt van stilte, ruimte en natuur. Je hebt een groot gevoel van rechtvaardigheid en je bent altijd op zoek naar de waarheid en diepgang van het leven.

Claim vandaag nog jouw vrijheid en je eigen unieke zelf!

Want je bent zelf de enige waarvoor je echt verantwoordelijkheid voor hebt. Kom op en sta voor jezelf en daarom des te meer voor anderen.

Ontdek hoe ik jou kan helpen met een bewustzijnsverruimend en inzicht gevend gesprek. Dit gesprek is gratis en geheel vrijblijvend, we kijken of het klikt.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Innerhintz uit de rubriek natuurgeneeskunde uit Amsterdam is gevestigd aan de Kanaaldijk 93m in Watergang. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-12162572.

Diensten en producten voor natuurgeneeskunde

Trefwoorden die horen bij Innerhintz zijn o.a. :

Nieuws van Innerhintz in Watergang

Jouw innerlijk kompas

Jouw innerlijk kompas

Ben je benieuwd wat het sjamanisme jou kan brengen? 4 avonden met elke keer een andere windrichting van het medicine wheel.