Ieks Bohemian Bruidsjurken in Amsterdam

Bruidsjurken in bohemian-vintage- en Great Gatsby stijl!

Over Ieks Bohemian Bruidsjurken

Ieks Bohemian Bruidsjurken valt onder de rubriek bruidsmode in Amsterdam.

Mijn naam is Marieke Hendriks, het gezicht achter Ieks Bohemian Bruidsjurken. Inmiddels ben ik al ruim 6 jaar actief als naaidocent bij mijn eigen bedrijf 'iektextiles', daarnaast heb ik ook samen met Jet van Fastenhout een eigen kinderkledinglabel onder de naam iek&jet. In het voorjaar van 2015 is er ook de bruidsjurken-tak bijgekomen. Met veel passie en ervaring het couturevak maak ik jurken met als hoofdstijl Bohemian en vintage.

Ik maak graag voor u uw droomjurk door middel van een mix&match principe waarbij u een ruime keuze heeft aan stoffen en kleuren zodat wij altijd samen tot uw ideale jurk komen! Naast bruidsjurken maak ik ook avondjurken en jurken voor de bruids en/of bloemen meisjes.

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden en mijn werkwijze dan verwijs ik u graag door naar mijn website of neem contact op via de contactgegevens!


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Ieks Bohemian Bruidsjurken uit de rubriek bruidsmode uit Amsterdam is gevestigd aan de Gorontalostraat 49 in Amsterdam. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-24764747.

Diensten en producten voor bruidsmode

Trefwoorden die horen bij Ieks Bohemian Bruidsjurken zijn o.a. :