Horecavoordeelshop.nl in Lelystad

Horecavoordeelshop is de nr1 online horeca groothandel!

Over Horecavoordeelshop.nl

Horecavoordeelshop.nl valt onder de rubriek webshop in Amsterdam.

De HorecaVoordeelshop is dé online nummer 1 horeca groothandel van Nederland! U koopt hier simpel en snel al uw horeca non-food artikelen tegen de laagste prijzen en uitstekende service. Voor 90% van ons assortiment geldt vandaag besteld = morgen in huis (dit geldt voor bestellingen op werkdagen vóór 12:00 geplaatst worden). Onze horeca groothandel is marktleider in horeca presentatiemiddelen en horeca apparatuur. Heeft u vragen of iets met spoed nodig, neem dan gerust contact met onze klantenservice!

De HorecaVoordeelshop biedt de allerscherpste prijzen op A-merken van de hoogste kwaliteit. Ook kunnen wij alle horeca apparatuur op locatie installeren dankzij onze eigen monteurs en eenvoudige kant-en-klaar installatiepakketten. Zo weet u direct waar u aan toe bent!

Bent u van plan horeca koelkasten te kopen? Kijk dan op onze website. Bent u op zoek naar goedkope horeca kleding? Wij verkopen horeca kleding van zowel A-merken als onze eigen kledinglijn. Ook voor het kopen van horeca meubilair bent u bij ons aan het juiste adres. Wij bieden een ruim assortiment in horeca stoelen en tafels van uitstekende kwaliteit. Vandaag besteld is morgen in huis!

In onze webshop vindt u een uitgebreid aanbod aan horeca artikelen. Zo hebben we een groot assortiment horeca presentatiemiddelen, waaronder klemborden, menukaarten of krijtborden. Daarnaast bieden we diverse soorten horeca keukenapparatuur aan, van bakplaten tot spoeltafels. Ook vindt u bij ons alle horeca benodigdheden voor een buffet. Wij kunnen uw benodigde horeca spullen ook op maat maken of personaliseren met een uw eigen bedrijfslogo.

In onze webshop:

- Een uitgebreid aanbod aan horeca artikelen.

- Allerscherpste prijzen op A-merken

- 24/7 advies van vakkundig team

Voor meer informatie en de mogelijkheden verwijs ik u door naar de website. U kunt ook altijd contact opnemen via de contactgegevens.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Horecavoordeelshop.nl uit de rubriek webshop uit Amsterdam is gevestigd aan de Artemisweg 145C in Lelystad. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 0320320032.

Diensten en producten voor webshop

Trefwoorden die horen bij Horecavoordeelshop.nl zijn o.a. :