Het Familiehuis in Amsterdam

Relatietherapie Amsterdam

Over Het Familiehuis

Het Familiehuis valt onder de rubriek coaching in Amsterdam.

De drijvende kracht achter Het Familiehuis is relatietherapeut Cécile Schlangen.

Allemaal hebben we behoefte aan liefde, aanraking en contact. Dat maakt ons tot mens. Deze behoeftes kun je in je partnerrelatie vervullen. Maar wat als je elkaar onderweg bent kwijt geraakt? Dan kan relatietherapie helpen om opnieuw de verbinding aan te gaan. Wanneer is relatietherapie zinvol? * Maak je nooit meer echt tijd voor elkaar? * Voel je je eenzaam in de relatie? * Heb je het gevoel dat er geen ruimte meer is voor jezelf? * Mis je de seks en intimiteit van vroeger? * Heb je steeds vaker ruzie? * Hebben de kinderen er last van dat het tussen jullie niet goed gaat? * Heb je je hart voor de ander gesloten en wil je je weer openen?

In de relatietherapie onderzoeken jullie samen óf en hoe je met elkaar verder kan gaan. Het Familiehuis begeleidt jullie om een heldere keuze te maken. Na de eerste sessie kijken we wat voor jullie situatie de beste route is.

In de relatietherapie ervaar je hoe het is om: * Je verlangens en behoeftes weer kenbaar te maken * Je eigen kwetsbaarheid en die van je partner te omarmen * Je behoefte aan ‘me-time’ en ‘we-time’ uit te spreken * Je hart weer open te stellen voor het geven en ontvangen van liefde * Weer bewust tijd voor elkaar te maken, zodat er ruimte voor seks en intimiteit ontstaat

Wat zeggen klanten over Het Familiehuis? “Relatietherapie bij Cécile zien wij als de beste investering ooit in onze relatie. We kwamen om 5 over 12 bij haar binnen. Met de verwachting dat we het niet meer zouden redden. De combinatie van gesprekken en oefeningen werkte goed voor ons. Wie had ooit gedacht dat een ‘veterstrikoefening’ ons communicatiepatroon zo bloot kon leggen. Dank voor de verdieping in onze relatie en we komen ieder jaar terug voor een APK.” Derk en Chantal

Wil jij ook dat het weer gaat stromen in jouw liefdesrelatie? Kijk op de website en neem gerust contact op voor een vrijblijvend telefonisch APK-gesprek. .


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Het Familiehuis uit de rubriek coaching uit Amsterdam is gevestigd aan de Panamalaan 3a in Amsterdam. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-43924080.

Diensten en producten voor coaching

Trefwoorden die horen bij Het Familiehuis zijn o.a. :