Hemelen Uitvaartverzorging in Amsterdam

Hemelen voor bijzondere uitvaarten op eigen wijze!

Over Hemelen Uitvaartverzorging

Hemelen Uitvaartverzorging valt onder de rubriek uitvaartverzorging in Amsterdam.

Bijzondere uitvaarten, creatief en op eigen wijze

Bijzonder, creatief en op eigen wijze vormen samen waar ik voor sta. Zo kan ik de uitvaart verzorgen die jij wenst voor je geliefde of voor jezelf.

Bijzonder zijn de mensen voor wie ik werk. Ze zijn echt, kleurrijk en eigenzinnig. Ze hebben prachtige ideeën, maar weten niet altijd goed hoe deze uit te voeren. Hoe geef je uiting en vorm aan het leven van je geliefde en hoe laat je hem of haar weer even aanwezig zijn tijdens de uitvaart? Creativiteit stimuleert je om hier over na te denken. Ik help je door te luisteren, te kijken, vragen te stellen en suggesties aan te reiken. We werken samen op geheel eigen wijze, waarbij de eigen inbreng belangrijk is. Want zo wordt de uitvaart het persoonlijke en creatieve afscheid waarin het leven van je geliefde wordt beleefd, gevierd en herdacht.

Als je veel zelf wilt regelen kan ik je begeleiden. Ik geef advies over de mogelijkheden en we maken afspraken over wat jij wilt doen en welke taken ik uitvoer. Het belangrijkste is dat je de uitvaart kan organiseren naar je eigen idee én dat je houvast hebt en tijd hebt om te rouwen. Ik ben je houvast.

Ik ben gespecialiseerd in uitvaartzorg voor mensen met een verstandelijke beperking. Het is belangrijk dat mensen met een verstandelijke beperking worden betrokken bij een afscheid, in overleg met familie en begeleiders, aangepast aan hun niveau. Zo kunnen ze afscheid nemen op hun eigen manier en in hun eigen tempo en het verlies verwerken. De elementen van een uitvaart verschillen niet. Wat wel verschilt is de benadering: wat kan wel, wat kan niet, hoe praat je, hoe leg je uit wat er gebeurt en gaat gebeuren, hoe maak je taboes bespreekbaar. Elke groep vraagt om een andere benadering en daar is goed overleg voor nodig tussen familie, begeleiders en uitvaartleider. “

Wanneer je ziek bent en niet lang meer zult leven kan een voorgesprek veel rust geven. Ik kom dan met jou en/of je partner/familie praten over je wensen voor je afscheid. Je wensen leg ik vast en ik zorg er voor dat de begrafenis of crematie wordt verzorgd zoals we hebben besproken.

De periode tussen overlijden en uitvaart is een hectische tijd waarin je veel keuzes moet maken. In de gehele periode ben ik jouw aanspreekpunt, houd ik het overzicht en zorg ik voor rust.

Ik werk samen met diverse makers en leveranciers. Hierdoor heb je een brede keuze aan producten en diensten die net even anders is dan je misschien gewend bent of waarvan je niet wist dat het kon of mocht.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Hemelen Uitvaartverzorging uit de rubriek uitvaartverzorging uit Amsterdam is gevestigd aan de Hertspieghelweg 28/HS in Amsterdam. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-36430447.

Diensten en producten voor uitvaartverzorging

Trefwoorden die horen bij Hemelen Uitvaartverzorging zijn o.a. :