Heerlijk Zwanger in Amsterdam

Heerlijk Zwanger: kijkt verder dan je buik dik is....

Over Heerlijk Zwanger

Heerlijk Zwanger valt onder de rubriek massage in Amsterdam.

Welkom bij Heerlijk Zwanger!

Mijn naam is Hannah Nieuwenhuis, woonachtig in Amsterdam en moeder van twee lieve kinderen. Vanuit mijn passie, massage, is Heerlijk Zwanger 'geboren'. Heerlijk Zwanger staat voor een professionele begeleiding tijdens de zwangerschap en de periode erna voor moeder en kind, maar ook de partner. Massage speelt daarbij een grote rol. Massage is een goede manier om te kunnen ontspannen en in contact te komen met je eigen lijf. Ontspanning geeft een prettig gevoel. Het maakt je blij en geeft energie. Hier bewust naar te leven zorgt ervoor dat het een dagelijkse behoefte wordt. Wat je kan vinden in voeding, beweging, moment voor jezelf en de kleine alledaagse dingen die het leven zo mooi maken. Deze kennis, bewustwording, vreugde en ontspanning wil ik graag met jullie delen.

Bij Heerlijk Zwanger kunt u terecht voor:

- Privé cursus. - Cursus samen bevallen. - Workshop babymassage. - Kindermassage. - Opwekken van de weeën. - Postnatale massages. - Zwangerschapsmassage. - Kraammassage. - Pappa massage. - Workshop papa masseert.

Vraagt u eens naar de mogelijkheden.

Voor meer informatie kunt u altijd terecht op de website!


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Heerlijk Zwanger uit de rubriek massage uit Amsterdam is gevestigd aan de Avenhornstraat 64 in Amsterdam. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-14997283.

Diensten en producten voor massage

Trefwoorden die horen bij Heerlijk Zwanger zijn o.a. :