Haka Workshop.nl in Heerenveen

Beleef de ultieme Haka experience | energiek en authentiek!

Over Haka Workshop.nl

Haka Workshop.nl valt onder de rubriek workshops in Amsterdam.

Robert Bouman is samen met Frank Bouman de drijvende kracht achter Haka Workshop.nl Ondergedompeld in de cultuur en tradities van de Maori hebben ze de dans geleerd bij de Maori.

Een rituele dans van de Maori is de Haka die van oorsprong uit Nieuw-Zeeland komt. Het is een eeuwenoude traditie die met de kracht van de voorvaderen ingezet wordt om te verwelkomen, te strijden, maar vooral om te verbinden. Hierdoor hebben we de basis gelegd voor de authentieke Haka workshops. Deze workshops zijn origineel en werken verbindend en zijn geschikt voor iedereen.

Haka is een krachtig ritueel, dat soms best intimiderend kan overkomen. Het is een manier om individueel of in groepsverband een intentie duidelijk te maken. Dit gebeurt door lichaam en stem te combineren. Haka is vaak een uiting van zowel uiterlijke als innerlijke kracht. Bij het uitvoeren van een Haka laat je namelijk je hele lichaam spreken.

Ook biedt Haka de mogelijkheid om een verhaal te vertellen door middel van dans.

De workshops die aangeboden worden:

- Kort en krachtig, relatief korte workshop is de ideale manier om mensen kort en krachtig een heleboel energie te laten ervaren.

- Indrukwekkend en intensief, deze workshop ga je als groep aan de slag met de beroemde Ka Mate Haka.

- Ultimate experience, basis is hetzelfde als de “Indrukwekkend en intensief” workshop waarna we een stap verder gaan. 2 manieren zijn hiervoor: * grote groep wordt opgedeeld in kleinere groepen, die gaan los van elkaar oefenen. * team maakt een eigen variant, dus op maat.

- Online workshop, een digitale workshop is het mogelijk om grote en kleine groepen kennis te laten maken met de krachtige en energieke Haka, maar wel op een veilige afstand van elkaar.

Deze verbindende en originele workshops zijn geschikt voor iedereen: van een krachtige dagstart tot een uitgebreide workshop gericht op teambuilding. Beleef de unieke ervaring van Haka!

Kijk voor meer informatie en de mogelijkheden op de website. Kunt ook altijd contact opnemen via de contactgegevens.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Haka Workshop.nl uit de rubriek workshops uit Amsterdam is gevestigd aan de Fok 5 in Heerenveen. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-37441983.

Diensten en producten voor workshops

Trefwoorden die horen bij Haka Workshop.nl zijn o.a. :