Greenkids in Amsterdam

GREENKIDS maakt kinderen en hun omgeving GROEN bewust voor een verantwoord mooi leven!

Over Greenkids

Greenkids valt onder de rubriek workshops in Amsterdam.

Greenkids is een initiatief van Irene Willemsen-van M√ľnster welke als doel heeft om kinderen bewust te maken van het gezond eten en drinken en daarnaast de kinderen kennis te laten maken met de natuur op een speelse manier.

Bij Greenkids bieden wij de mogelijkheid tot het volgen van diverse workshops voor zowel non professionals als voor professionals, neemt u gerust een kijkje op de site voor het aanbod.

Een greep uit de mogelijkheden: * Greenkids workshop voedseleducatie voor professionals * Greenkids gastlessen voedseleducatie voor basis- en voortgezet onderwijs * Kidskookcursus 4-12 jr * Ouder-Kind kookcursus

Wij helpen het kind maar ook u als ouder of professional om bewust bezig te zijn met wat je eet maar ook hoe het smaakt en waar het vandaan komt zijn belangrijke onderwerpen welke aan bod komen, op deze manier leren we kinderen op een speelse wijze kennis maken met de voeding en hun lijf. Want uiteindelijk is gezonde voeding de bron van een gezond lijf!

Voor meer informatie over de mogelijkheden kunt u terecht op de website of neem contact op via de contactgegevens.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Greenkids uit de rubriek workshops uit Amsterdam is gevestigd aan de Suikerpeerpad in Amsterdam. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06 24202885.

Diensten en producten voor workshops

Trefwoorden die horen bij Greenkids zijn o.a. :

Nieuws van Greenkids in Amsterdam

Verhuizing GREENKIDS

Verhuizing GREENKIDS

Vanuit Amsterdam verhuist GREENKIDS per 1 mei naar Bergen NH