Green Garden in Amsaterdam

Green Garden, massage en beauty!!

Over Green Garden

Green Garden valt onder de rubriek massage in Amsterdam.

De drijvende kracht achter Green Garden is Fei Chang

Green Garden is de plek waar je je lichaam kunt trakteren en je geest kunt ontspannen! Kies het type massage dat het beste bij je past en voel je verfrist en energiek.

Je kunt bij Green Garden terecht voor:

* Deep Tissue Massage; Is een krachtige massagevorm die een diepe uitwerking heeft op het lichaam. De aandacht gaat uit naar de spieren tijdens deze massage. Het richt zich niet alleen op de spieren, maar vooral op het bindweefsel rondom de spieren.

* Relax Massage; Dat is een soepele, zachte massagestijl die is ontworpen om de bloedsomloop, het bewegingsbereik te verbeteren, lichte spierpijn te verlichten en algemene ontspanning te bevorderen. Het is niet ontworpen voor het bewerken van de diepere spieren van het lichaam.

Green Garden biedt ook extra opties aan. Zo kun je tegen een kleine meerprijs een ??aromatherapiebehandeling aan uw massage toe te voegen. Aromatherapie oliƫn van hoge kwaliteit kunnen de holistische ervaring van de massage verhogen en zorgen voor meer ontspanning en herstel van de energiebalans.

Voor meer informatie en de mogelijkheden verwijs ik u door naar de website. U kunt ook contact opnemen via onze contactgegevens.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Green Garden uit de rubriek massage uit Amsterdam is gevestigd aan de Zeilstraat 22 in amsaterdam. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-33686815.

Diensten en producten voor massage

Trefwoorden die horen bij Green Garden zijn o.a. :