Go Walkabout in Amsterdam

Teaching, Healing, en Spiritual Guiding!

Over Go Walkabout

Go Walkabout valt onder de rubriek paramedisch centrum in Amsterdam.

Humming Blue Whale is het bedrijf welke zich richt op het reinigen en transformeren van energetisch blokkerende energie├źn bij mensen, huizen en organisaties. Het is onze missie om zowel mensen als organisaties en panden in verbinding met hun zuiverste hoogste essentie te brengen. Vanuit deze verbinding zijn de mogelijkheden namelijk grenzeloos!

Wat kan ik voor u betekenen?;

* Sjamanisme

* Coaching/begeleiding

* Detox

Daarnaast bieden wij een aantal mogelijkheden aan om een spirituele reis te maken, deze reis kan u helpen wanneer u bijvoorbeeld moeite heeft met het maken van bepaalde keuzes of wanneer u een nieuwe baan en/ of relatie heeft en graag een stap vooruit wil maken in uw eigen groeipotentieel. Kijk voor de actuele informatie op onze website!

Voor meer informatie over de mogelijkheden kunt u terecht op de website. Uiteraard kunt u ook contact opnemen via de contactgegevens.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Go Walkabout uit de rubriek paramedisch centrum uit Amsterdam is gevestigd aan de Dijksgracht 21 in Amsterdam. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-41817219.

Diensten en producten voor paramedisch centrum

Trefwoorden die horen bij Go Walkabout zijn o.a. :