Gladys Jiwalal in Amsterdam

Coaching voor persoonlijke ontwikkeling, balans en zingeving.

Over Gladys Jiwalal

Gladys Jiwalal valt onder de rubriek coaching in Amsterdam.

Ervaren en gediplomeerde coach, ondernemer en HR professional. Coaching is zowel online als offline mogelijk. Offline sessies vinden plaats in en rondom Diemen.

De insteek van de coaching zal zijn gericht op stress verminderen/ hanteren, carrière (her)oriëntatie of zingeving. Dit wordt als volgt benoemd op de website:

- Stress coaching - Zincoaching - Carrière coaching

Ook thematisch werken in de vorm van een workshop of langere sessie is mogelijk zoals bijvoorbeeld het thema 'Stress en je lijf':

Tijdens dit thema kun je stress leren herkennen, voelen waar je stress hebt, meditatie/mindfulness en visualisatie oefeningen zijn onderdelen van de sessies en bewust worden van jouw eigen mogelijkheden om stress te verminderen/beter mee om te gaan. Een dergelijke workshop/ sessie duurt 3 uur.

U kunt de website bekijken voor de mogelijkheden en meer informatie. Heeft u een vraag aan Gladys Jiwalal? Schroomt u dan niet om contact op te nemen.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Gladys Jiwalal uit de rubriek coaching uit Amsterdam is gevestigd aan de Bert Haanstrakade 102 in Amsterdam. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-15932341.

Diensten en producten voor coaching

Trefwoorden die horen bij Gladys Jiwalal zijn o.a. :

Nieuws van Gladys Jiwalal in Amsterdam

Online coaching

Online coaching

Tijdbesparend en met afstanden hoef je geen rekening meer mee te houden.