Gladys Jiwalal in Amsterdam

Gladys Jiwalal: Voor meer rust in je hoofd en ontspanning in je lijf.

Over Gladys Jiwalal

Gladys Jiwalal valt onder de rubriek coaching uit Amsterdam.

Gladys Jiwalal heeft werkervaring opgedaan en opleidingen gevolgd op het gebied van gezondheidsmanagement, coaching en HR. Soms kun je jezelf een beetje kwijt raken en behoefte hebben aan begeleiding om (weer) in balans te komen. Hier kan Gladys Jiwalal jou mee helpen.

Bij Gladys Jiwalal kun je terecht voor diverse soorten coaching. Hieronder zie je een overzicht van deze soorten. Uitgebreide informatie hierover kun je op de website terug vinden.

De coaching soorten:

- Stress coaching.

- Zincoaching.

- Carrière coaching.

The 'Stress en je lijf':

Gladys Jiwalal biedt ook het thema 'stress en je lijf' aan. Dit thema bestaat uit 3 sessies (ook in workshop vorm op verzoek). In totaal 3 uur.

Tijdens dit thema kun je stress leren herkennen, voelen waar je stress hebt, meditatie/mindfulness en visualisatie oefeningen zijn onderdelen van de sessies en bewust worden van jouw eigen mogelijkheden om stress te verminderen/beter mee om te gaan.

U kunt de website bekijken voor de mogelijkheden en meer informatie. Heeft u een vraag aan Gladys Jiwalal? Schroomt u dan niet om contact op te nemen.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Gladys Jiwalal uit de rubriek coaching uit Amsterdam is gevestigd aan de Bert Haanstrakade 102 in Amsterdam. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-15932341.

Diensten en producten voor coaching

Trefwoorden die horen bij Gladys Jiwalal zijn o.a. :