Gewoonbijyvonne.nl in Amsterdam

Alle veranderingen beginnen bij jezelf leren kennen en bewust worden van je patronen en belemmeringen!!!

Over Gewoonbijyvonne.nl

Gewoonbijyvonne.nl valt onder de rubriek coaching in Amsterdam.

Als Coach richt ik mij op het vrijmaken van jouw potentieel om jouw prestaties te maximaliseren. Dit doe ik samen met jou waar ik uitga van jouw unieke kwaliteiten. Hierbij ligt het accent op persoonlijke groei, het vergroten van zelfvertrouwen en motivatie en het benutten van eigen mogelijkheden . Wil jij effectiever gedrag aanleren en je persoonlijk verder ontwikkelen ? Maak dan een afspraak om dit avontuur samen met mij aan te gaan .

Als Counselor begeleid ik jou met emotionele, psychosociale en psychosomatische problemen. Gebeurt het je wel eens dat je zelf wel weet wat je moet doen en dit ook wil doen? Maar lukt dit je niet op essentiële momenten? Dan is er een grote kans dat een innerlijke blokkade je belemmert. Door counseling word je je bewust van je innerlijke blokkades en kun je deze opheffen waardoor je je doel kunt bereiken . Ik begeleid je in je proces waardoor je van binnenuit stevig komt te staan, zelfvertrouwen opbouwt en zo je doelen kunt bereiken. Dit vanuit empathie, respect, transparantie en op basis van gelijkwaardigheid. Samen met de cliënt maak ik vanuit een individuele aanpak een plan op maat. Nieuwsgierig geworden? Maak een afspraak via de mail of telefonisch. Dan kun je je wensen en problemen op tafel leggen zodat we er echt samen naar kunnen kijken .

Heb je het gevoel dat je steeds opnieuw tegen dezelfde obstakels aanloopt?

Wil je oude patronen loslaten en nieuwe patronen creëren, emotionele wonden helen en/of de banden met je dierbaren versterken?

Ben je bereid om jouw wens en problemen op tafel te leggen zodat we er samen naar kunnen kijken?

Als je op deze website beland bent, ben je wellicht klaar om de eerste stappen te zetten om jouw problemen aan te pakken en op te lossen zodat je jouw leven kunt invullen op die manier die jij wilt. Mensen zoeken om verschillende redenen hulp. Ieder mens heeft unieke eigenschappen, wensen en kwaliteiten.

In mijn praktijk bied ik voor iedere cliënt een individuele aanpak op maat.

Als dit jou aanspreekt en jij durft het aan om de zoektocht in jezelf te beginnen, bel of mail voor een vrijblijvende afspraak. De intake is gratis.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Gewoonbijyvonne.nl uit de rubriek coaching uit Amsterdam is gevestigd aan de Europaplein 127 in Amsterdam. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-38627062.

Diensten en producten voor coaching

Trefwoorden die horen bij Gewoonbijyvonne.nl zijn o.a. :