Ganyra Coaching in Diemen

Ganyra Coaching: (Samen) Leven met plezier, verbinding en energie.

Over Ganyra Coaching

Ganyra Coaching valt onder de rubriek coaching uit Amsterdam.

De drijvende kracht achter Ganyra Coaching is Susanne van Elteren. Susanne heeft ruime ervaring als coach en heeft diverse coachopleidingen gevolgd.

Bij Ganyra Coaching kunt u terecht voor onder andere:

- Relatie coaching: Relatie coaching werkt aan jouw persoonlijke groei. Door middel van coaching kunt u de focus leggen op uzelf om stappen te maken en te groeien. Met als eind resultaat succesvoller en gelukkig te zijn in uw relatie.

- Individuele coaching: Het doel van deze coachingsvorm is u stappen te laten maken in uw groei, zodat u blijer en succesvoller wordt in uw eigen leven. Maar ook krijgt u door deze coachingsvorm meer zelfvertrouwen, energie en de vaardigheid om zelf met plezier aan het stuur van uw leven te staan.

U kunt kiezen uit een VIP pakket, basis pakket, light pakket of, voor een individuele coaching, een telefonische sessie.

Voor meer informatie en de contactgegevens kunt u een kijkje nemen op de website van Ganyra Coaching. www.ganyra-coaching.nl


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Ganyra Coaching uit de rubriek coaching uit Amsterdam is gevestigd aan de Raadhuisstraat 43 in diemen. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-46035440.

Diensten en producten voor coaching

Trefwoorden die horen bij Ganyra Coaching zijn o.a. :