Firma Van Der Kamp BV in Amsterdam

Firma Van Der Kamp BV gevestigd in Amsterdam. Specialist in Nieuwbouw, Verbouw & Renovatie.

Over Firma Van Der Kamp BV

Firma Van Der Kamp BV valt onder de rubriek bouw bedrijf in Amsterdam.

In vogelvlucht In 1968 is Firma Van Der Kamp opgericht door Jan van der Kamp. Jan, nog steeds in het bedrijf werkzaam, heeft het in de bijna 40 jaar opgebouwd van een 2-manszaak tot een groot, gezond bedrijf met ca. 20 werknemers én een uitgebreid wagenpark.

Keukens In 1975 is het bedrijf sterk gegroeid door het overnemen van een keukenbedrijf. Aan ons uitgebreide lijst met specialismes werd nu ook het keukenspecialisme toegevoegd. Niet alleen kunt u bij ons terecht voor een nieuwe keuken, maar ook voor renovatie van uw bestaande keuken. Inbouw apparatuur leveren wij voornamelijk van Pelgrim en Duropol aanrechtbladen leveren wij zelfs binnen één week! Deze bladen worden in de fabriek voorzien van Reginox spoelbakken uiteraard in de gewenst maatvoering.

Badkamers Uw badkamer kunnen wij voor u renoveren of geheel ombouwen, voorzien van diverse sanitaire voorzieningen. Indien gewenst betegelen wij uw badkamer rondom.

Spoedklussen Uiterst vakkundig en in zéér korte tijd voeren wij spoedklussen uit. Hierbij kunt u denken aan bijvoorbeeld het repareren van inbraakschade, lekkages en dergelijke.

Diversen Ook voor het nakijken en aanleggen van een centrale verwarming, het controleren en uitbreiden van uw elektra installatie, inbraakpreventie, diverse metselwerken en loodgieterswerkzaamheden bent u bij ons aan het goede adres. Door de aanwezigheid van een eigen machinale bestaat ook de mogelijkheid om allerlei kozijnen e.d. te produceren. Hierdoor kunnen vernieuwingswerkzaamheden op korte termijn plaatsvinden. In deze machinale kunnen wij ook allerlei schuifkasten en/of schuifwanden naar uw eigen idee te maken.

Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Firma Van Der Kamp BV uit de rubriek bouw bedrijf uit Amsterdam is gevestigd aan de Diderotstraat 32 in Amsterdam. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 020-6157619.

Diensten en producten voor bouw bedrijf

Trefwoorden die horen bij Firma Van Der Kamp BV zijn o.a. :