Feestreep.nl in Badhoevedorp

Feestreep.nl gevestigd in Badhoevedorp. Voor elk feest een persoonlijke reep.

Over Feestreep.nl

Feestreep.nl valt onder de rubriek webshop in Amsterdam.

Voor elk feest een persoonlijke reep Reep met eigen wikkel

Chocolade is altijd een traktatie. Als deze lekkernij ook nog verpakt is in een persoonlijke wikkel, is het feest compleet.

Een leuke foto staat heel gezellig op een rode of blauwe ondergrond waaraan je gelijk kunt zien of het om melk of pure chocolade gaat.

De tekst kunt u zelf verzinnen, maar: "HOERA Sander 12 jaar!" is enthousiast en vrolijk. Aan de zijkant van de reep kan nog een extra tekstje komen. Erg leuk is het om in ieder geval de datum te vermelden.

Het ontwerp voor de reep maken wij van een foto, logo, of bijvoorbeeld de trouwkaart. Voor een babyborrel of doopfeest kan een foto van de baby met naam en geboortedatum vermeld worden op een achtergrond van beschuit-met-muisjes.

De mogelijkheden zijn talrijk.

Persoonlijke decoratie Persoonlijke slinger

Je eigen foto, naam en/of logo op een feestslinger. De slinger is wel 5 meter lang met verschillende vlaggetjes van fotos die je kunt aanleveren. Natuurlijk kunnen wij ook de trouwkaart, een logo en teksten gebruiken. Per 5 meter kost de slinger 22,95 euro.

Wappervlaggen Erg leuk zijn de wappervlaggen op een stokje. Om iemand mee in- of uit te zwaaien, toe te zwaaien of als decoratie tussen de bloemen. Het ruizende geluid bij het wapperen heeft een feestverhogend effect. Het ontwerp voor de vlaggen maken wij van een foto, logo, of bijvoorbeeld de trouwkaart. De vlaggen kosten 1,25 euro per stuk, vanaf 20 stuks te bestellen.

Bestellen Vlaggen of slingers kunt u bestellen door een mail te sturen naar bestel@feestreep.nl

Of U kunt een bestelformulier uitprinten Dit formulier invullen en met de foto, trouwkaart of logo opsturen naar: Feestreep.nl, Postbus 165, 1170 AD Badhoevedorp


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Feestreep.nl uit de rubriek webshop uit Amsterdam is gevestigd aan de Postbus 165 in Badhoevedorp. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 023-5551426.

Diensten en producten voor webshop

Trefwoorden die horen bij Feestreep.nl zijn o.a. :

Aanbiedingen