Faton Health Benelux in Amsterdam

Faton Health Benelux | Uw specialist in schone lucht.

Over Faton Health Benelux

Faton Health Benelux valt onder de rubriek webshop in Amsterdam.

Faton Health Benelux verkoopt geavanceerde luchtzuivering apparaten met HEPA filter en ionisatie technologie. Deze betaalbare modellen zijn met name geschikt voor thuisgebruik, small office en praktijkruimtes.

De zogenaamde fijn stof is uitermate schadelijk voor de gezondheid en kan makkelijk via de longen in de bloedbaan terecht komen. Faton Health Benelux verkoopt de bi-polaire luchtreiniger die elimineert 90% van alle fijn stof en zorgt voor een zuivere berglucht in de binnenruimte.

Faton Health Benelux heeft onder andere de volgende producten:

- HEPA filters met ionisatie voor privé gebruik en kleine kantoren Alleen de combinatie van HEPA filter en Ionisatie zorgt voor een efficiënte zuivering van binnen ruimtes. De zuivering vindt plaat in het apparaat zelf

- Bi-Polaire Ionisatie voor zakelijk gebruik Bipolaire ionisatie zorgt ervoor dat de lucht in de ruimte zelf geïoniseerd wordt en daardoor de lucht zuivert zonder de negatieve gevolgen van Ozon. Net als hoog in de bergen of bij een waterval

- Bi-Polaire Ionisatie voor systeem inbouw De bipolaire ionisatie van AtmosAir is gepatenteerde techniek voor grotere ruimtes en bestemd voor inbouw en bestaande ventilatie of Airco systemen.

In de webshop van Faton Health Benelux vindt u onder andere:

- Luchtfilter accessoires

- Professional Line

- Home & small business luchtfilter apparaten

Voor meer informatie over de mogelijkheden van de producten verwijs ik u graag door naar de website. U kunt contact opnemen via de contactgegevens.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Faton Health Benelux uit de rubriek webshop uit Amsterdam is gevestigd aan de Pontsteiger 98 in Amsterdam. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-15310926.

Diensten en producten voor webshop

Trefwoorden die horen bij Faton Health Benelux zijn o.a. :