Face to Face in Amsterdam

Your face, your body, your moment!

Over Face to Face

Face to Face valt onder de rubriek schoonheidssalon in Amsterdam.

Welkom bij Face to Face,

Wij zijn dé salon voor huidverbeterende én huidverjongende behandelingen, opgericht door Inge van Duijkeren. Face to Face is gespecialiseerd in exclusieve behandelingen die de natuurlijke schoonheid behoudt met een verantwoorde aanpak. Op deze manier blijft u de plastisch chirurg een stap voor. Uw bezoek aan onze salon start met een kennismaking behandeling. Vervolgens ontvangt u afhankelijk van uw wensen van ons een deskundig advies.

Wilt u uw gezicht tot in de puntjes laten reinigen, masseren en verwennen met de beste producten die we speciaal op uw wensen en huid afstemmen, dan is een huidverzorgende behandeling echt iets voor u!

Wij zorgen ervoor dat het gewenste resultaat bereikt wordt met de meest hoogwaardige producten en behandelingen. Wij nemen graag alle tijd voor u en u kunt altijd rekenen op onze nazorg.

Uw wensen staan centraal waarbij persoonlijke aandacht en eerlijk deskundig advies altijd voorop staat.

Voor meer informatie kunt u de website bezoeken.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Face to Face uit de rubriek schoonheidssalon uit Amsterdam is gevestigd aan de Maasstraat 145 in Amsterdam. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 020-6769293.

Diensten en producten voor schoonheidssalon

Trefwoorden die horen bij Face to Face zijn o.a. :