Esther Dekker Mediator en Coach in Amsterdam

Esther Dekker Mediator en Coach: Vertrouwd, professioneel, persoonlijk en daadkrachtig.

Over Esther Dekker Mediator en Coach

Esther Dekker Mediator en Coach valt onder de rubriek coaching uit Amsterdam.

Esther Dekker is een professionele mediator en coach. Esther is sinds 2010 zowel familie- als arbeidsmediator en inmiddels heeft zij veel ervaring. Esther staat als MfN-registermediator ingeschreven bij het MfN en bij de Raad voor Rechtsbijstand.

Esther werkt voor zowel particulieren als voor instellingen, bedrijven, rechtbanken, arbodiensten, het Juridische Loket en andere verwijzers. Esther voldoet uiteraard aan alle criteria van intervisie, bijscholing etc.

Esther zet zich graag in om de wereld wat prettiger te kunnen maken. Daarom staat zij ook open voor een ieder. Engelstalige mediation behoort ook tot de mogelijkheden.

U kunt voor diverse diensten bij Esther Dekker Mediator en Coach terecht. Hieronder ziet een overzicht van deze diensten staan. Meer informatie ziet u op de website terug. De diensten:

- Relatie coaching.

- Echtscheiding mediation.

- Arbeidsconflict mediation.

- Overige conflicten.

U kunt de website bekijken voor de mogelijkheden en meer informatie. Heeft u een vraag? Schroomt u dan niet om contact op te nemen met Esther Dekker Mediator en Coach.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Esther Dekker Mediator en Coach uit de rubriek coaching uit Amsterdam is gevestigd aan de Nigellestraat 2 in Amsterdam. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-41385559.

Diensten en producten voor coaching

Trefwoorden die horen bij Esther Dekker Mediator en Coach zijn o.a. :