Essential spa Amsterdam in Amsterdam

Het is een verwennerij voor het lichaam en daarmee ook voor de geest.

Over Essential spa Amsterdam

Essential spa Amsterdam valt onder de rubriek massage in Amsterdam.

Onze sfeervolle salon is centraal gelegen achter het Leidseplein. Naast de traditionele massages zoals Chinese massages en voetmassages, bieden wij gespecialiseerde behandelingen met geavanceerde apparaten voor gezichts- en lichaamsbehandelingen.

Heeft u veel last van spierpijn of andere lichamelijke ongemakken, dan bent u bij ons op het goede adres. Na een behandeling zult u merken dat de spieren soepeler en de doorbloeding beter worden.

Maar ook mensen zonder deze klachten ervaren onze behandelingen als prettig en voelen zich daarna heerlijk ontspannen. Het is een verwennerij voor het lichaam en daarmee ook voor de geest.

Kortom, een massage:

* Vermindert stress

* Stimuleert het geluksgevoel

* Verhoogt je weerstand

* Vermindert lichamelijke klachten

* Verbetert de balans tussen lichaam en geest

* Geeft energie!

Zin gekregen om volledige aandacht aan uw lichaam en geest te besteden? U bent van harte welkom in onze salon om door onze vakbekwame, vriendelijke dames geholpen te worden.

Maak een afspraak om onnodig wachten of teleurstelling te voorkomen. Wij accepteren alleen contant geld. Om misverstanden te voorkomen, erotische handelingen worden hier niet uitgevoerd.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Essential spa Amsterdam uit de rubriek massage uit Amsterdam is gevestigd aan de Leidsegracht 104H in Amsterdam. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 0203621704.

Diensten en producten voor massage

Trefwoorden die horen bij Essential spa Amsterdam zijn o.a. :