Empathie Plus in Hoofddorp

Empathie Plus: Coaching/consultancy praktijk.

Over Empathie Plus

Empathie Plus valt onder de rubriek coaching in Amsterdam.

Het gezicht achter Empathie Plus is Joop Stroes. Joop begeleidt mensen die op zoek zijn naar een baan. Dit kunnen mensen zijn die vanuit een werksituatie zoeken naar een andere baan of mensen die zonder werk zitten. Daarnaast kan Joop als jobcoach en loopbaanbegeleider ook in outplacementtrajecten helpen.

Ook adviseert Joop bedrijven waar werknemers dreigen vast te lopen omdat ze niet op de juiste plek zitten. Joop maakt bij het begeleiden van klanten vaak gebruik van het Kolbe model. Dit is een prachtig model wat niet gaat over zwakheden of goed of fout. Joop mag zich nu ook een officieel Kolbe consultant noemen.

Het Kolbe model:

- Reduceert kosten voor aanname personeel en zorgt dat mensen langer op hun plek blijven zitten. - Verzekert u van de juiste persoon voor de juiste baan. - Bouwt teams met de juiste mix van talenten voor een betere prestatie. - Legt de vinger op stresspunten in de organisatie en draagt oplossingen aan. - Verbetert communicatie en baantevredenheid. - Identificeert iemands instinctieve talenten voor een verbeterde productiviteit.

Voor meer informatie kunt u de website van Empathie Plus bekijken. Wilt u graag advies of de mogelijkheden bespreken? Neemt u dan persoonlijk contact op met Empathie Plus. U zal netjes en vriendelijk te woord worden gestaan.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Empathie Plus uit de rubriek coaching uit Amsterdam is gevestigd aan de Marga Klompesingel 46 in Hoofddorp. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-14390075.

Diensten en producten voor coaching

Trefwoorden die horen bij Empathie Plus zijn o.a. :