Element-5 in Amsterdam

Samen in kaart brengen wat de klachten zijn...

Over Element-5

Element-5 valt onder de rubriek coaching in Amsterdam.

Mevr. E. Aben is de drijvende kracht achter Element 5. Ik heb sinds 2003 mijn eigen praktijk in Amsterdam. Daar begeleid ik zieke werknemers voor bedrijven, maar ook particuliere klanten kunnen bij mij terecht.

Ik coach mensen met lichamelijke/geestelijke en/of verslavingsproblemen, chronische klachten en vrouwenklachten. Vaak is het puzzelen om er achter te komen waar de schoen wringt. Na vijf gesprekken weten we samen meestal de vinger op de zere plek te leggen. Ik coach je dan zelf of verwijs je door naar de juiste persoon.

DIENSTEN:

- Voor zieke werknemers; Wanneer een van je werknemers dreigt uit te vallen door ziekte kan (preventieve) coaching vaak veel ellende voorkomen. Maar ook als iemand al ziek thuis zit, draagt goede coaching bij aan een sneller herstel.

- Particuliere klanten; Je zit al een tijdje niet zo lekker in je vel, je bent snel aangebrand en met het slapen wil het ook niet lukken. Het belemmert je dagelijks functioneren thuis en op het werk. Je dreigt vast te lopen. Wat is er aan de hand?

- Vrouwenklachten; Vrouwen met PMS hebben overvloedig menses, zijn prikkelbaar, en hebben vaak buikpijn, hoofdpijn, allemaal klachten die elke maand terugkomen bij pms klachten.

Samen in kaart brengen wat de klachten zijn... hoe deze van invloed zijn op je dagelijks leven en waar ze vandaan komen…

Ik kan je erbij helpen.

Voor meer informatie en de mogelijkheden verwijs ik je door naar de website. Je kunt ook contact opnemen via de contactgegevens.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Element-5 uit de rubriek coaching uit Amsterdam is gevestigd aan de WG plein 550 in Amsterdam. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-16376125.

Diensten en producten voor coaching

Trefwoorden die horen bij Element-5 zijn o.a. :