EHBO4Kids in Wognum

Kinder EHBO cursus voor gastouders, grootouders en ouders.

Over EHBO4Kids

EHBO4Kids valt onder de rubriek opleiding in Amsterdam.

De lessen zijn verder geschikt voor iedereen die met kinderen omgaat en adequaat wil kunnen handelen bij veel voorkomende “ongelukjes”.

Volledige cursus Kinder EHBO en bijscholingscursussen. Voor particulieren en bedrijven. Met Oranje Kruis gecertificeerde en gekwalificeerde instructeurs.

Weet u wat u moet doen als een kind van de fiets valt? Of als een kind zich verslikt in een lekker snoepje of een bloedneus heeft?

Ongevallen, klein of groot, op verschillende leeftijden en in verschillende ontwikkelingsfasen komen geregeld voor, jaarlijks overlijden er nog te veel kinderen aan de gevolgen van een ernstig ongeval. Veel van deze ongevallen vinden plaats in de privésfeer.

Wist u dat:

* Ruim 60.000 kinderen per jaar vanwege een ongeluk thuis naar het ziekenhuis moeten? * Nog geen 9% van alle ouders een EHBO cursus heeft gevolgd? * 80% aangeeft, dat tijd de belangrijkste reden is om geen EHBO cursus te volgen? * Iedereen eigenlijk wel weet dat de meeste ongelukken thuis plaats vinden!

* Daarom is het ook van belang dat u weet wat te doen bij ongevallen waarbij een kind betrokken is.

Wat wordt er behandeld bij een volledige cursus kinder EHBO:

* De vijf belangrijke punten van eerste hulp * Plotseling optredende ziekteverschijnselen * Meest voorkomende ongevallen * Verband en hulpmiddelen * Maatregelen om de veiligheid van kinderen te vergroten * Stoornissen in het bewustzijn/verslikken/stikken/Heimlich greep. * Ernstige bloedingen en verbinden * Brandwonden, kneuzingen, verstuikingen, ontwrichtingen, botbreuken en een druk verband aanleggen * Het gebruik van de AED en reanimeren * Noodvervoersgreep van Rautek


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

EHBO4Kids uit de rubriek opleiding uit Amsterdam is gevestigd aan de Koppenhoeve 112 in Wognum. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 0229-572112.

Diensten en producten voor opleiding

Trefwoorden die horen bij EHBO4Kids zijn o.a. :

Nieuws van EHBO4Kids in Wognum

Kinder EHBO cursus voor gastouders, grootouders en ouders

Kinder EHBO cursus voor gastouders, grootouders en ouders

Wat wordt er behandeld bij een volledige cursus kinder EHBO: