EG Horse Service in Kamerik

EG Horse Service: Paardensportmasseur.

Over EG Horse Service

EG Horse Service valt onder de rubriek dierverzorger uit Amsterdam.

Welkom bij EG Horse Service!

Bij EG Horse Service kunt u terecht als je paard een ander gedrag vertoont, je paard is minder voorwaarts, verzet zich bij het opzadelen, struikelt regelmatig, loopt onregelmatig. Kortom is er iets aan de hand, maar wat?

Omdat spieren en spierproblemen niet zichtbaar zijn op röntgenfoto's, wordt in eerste instantie niet aan een spierprobleem gedacht. Toch kan dit de oorzaak zijn van het probleem met je paard. Een spierprobleem ontstaat door bijvoorbeeld een slechte warming-up en/of cooling-down of door eenzijdige training. Ook een slecht passend zadel leidt tot spierproblemen. Een spierprobleem kan ook acuut ontstaan, omdat het paard zich heeft verstapt of een verkeerde beweging heeft gemaakt.

Sportmassage is niet alleen om de pijn te verlichten, maar ook om eventuele blessures in de toekomst te voorkomen. Aan de hand van de bevindingen van de paardenmasseur kan deze een advies geven voor de training van je paard.

Vraagt u eens naar de mogelijkheden.

Voor meer informatie kunt u altijd terecht op de website!


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

EG Horse Service uit de rubriek dierverzorger uit Amsterdam is gevestigd aan de Keur 6 in Kamerik. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-24438543.

Diensten en producten voor dierverzorger

Trefwoorden die horen bij EG Horse Service zijn o.a. :