Eef Pedicure in Amsterdam

Eef Pedicure gevestigd in Amsterdam. Staat u er wel eens bij stil dat we maar één paar voeten hebben en dat we hier ons hele leven mee moeten doen?

Over Eef Pedicure

Eef Pedicure valt onder de rubriek pedicure in Amsterdam.

Staat u er wel eens bij stil dat we maar één paar voeten hebben en dat we hier ons hele leven mee moeten doen?... ontelbare kilometers leggen we af. We realiseren ons eigenlijk niet dat onze voeten zon wezenlijk en belangrijk bestanddeel van onze dagelijkse activiteiten vormen, en het vaak hard te verduren krijgen.

Reden te meer dus om uw voeten vaak in het zonnetje te zetten en regelmatig een bezoek te brengen aan een gediplomeerd pedicure.... en in onze praktijk leggen wij vooral nadruk op de ultieme verzorging van uw voeten.

Daarnaast hebben wij ons - als gediplomeerd pedicure in Amsterdam Slotervaart - verder gespecialiseerd in het vakgebied van de medische pedicure; wij zijn dus bijzonder all-round in het uitoefenen van ons vak. Voor U betekent dat zekerheid als ook dat zorgverzekeraars in veel gevallen een vergoeding voor een behandeling toe kunnen kennen.

Tip voor een leuk cadeau: een verwen arrangement als cadeaubon!

Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Eef Pedicure uit de rubriek pedicure uit Amsterdam is gevestigd aan de Rijswijkstraat 231 in Amsterdam. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 020-7855648.

Diensten en producten voor pedicure

Trefwoorden die horen bij Eef Pedicure zijn o.a. :