Edith Moen coaching in Alkmaar

Wij gaan door tot jij je weer top voelt!

Over Edith Moen coaching

Edith Moen coaching valt onder de rubriek coaching in Amsterdam.

Edith Moen is het gezicht en de drijvende kracht achter Edith Moen coaching. Doordat ik een aantal jaren geleden, zelf in een burn-out terecht ben gekomen. Heeft het mij er toe gezet om iets te doen waar ik eigenlijk allergisch voor was, en dat was hulp vragen. Ik heb door dat ik uit mn comfortzone ben gestapt professionele hulp gezocht.

Ik wil jou als life coach, begeleiden en helpen. Elk probleem en situatie is bij mij bespreekbaar. Ben je op zoek naar een coach? Omdat je niet lekker in je vel zit, je erg gespannen of gestrest bent? Voel je je onzeker en heb je weinig zelfvertrouwen? Wil je graag vrede met jouw verleden, maar loop je steeds tegen dezelfde muur aan? Ben je het zat omdat je een middelmatig leven leidt? Wellicht ben je op zoek naar meer energie, balans en rust? Zoek dan niet verder. Je bent aan het juiste adres bij Edith Moen coaching. Ik wil je graag begeleiden in jouw situatie. Ik bied coaching aan die passend is bij jou en jouw situatie. Ik richt me op een persoonlijke, doelgerichte en praktische aanpak.

Kijk voor meer informatie en de mogelijkheden op de website. Je kunt ook altijd contact opnemen via de contactgegevens.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Edith Moen coaching uit de rubriek coaching uit Amsterdam is gevestigd aan de Verdronkenoord 43 in Alkmaar. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-55734529.

Diensten en producten voor coaching

Trefwoorden die horen bij Edith Moen coaching zijn o.a. :