Diana's Healing in Zaandam

Natuurlijke healing met massages in Zaandam

Over Diana's Healing

Diana's Healing valt onder de rubriek natuurgeneeskunde in Amsterdam.

Vervuiling, stress, een ongebalanceerd dieet en slecht slapen kunnen ervoor zorgen dat je niet lekker in je vel zit. Lichamelijke en geestelijke klachten kunnen hieruit ontstaan. Diana's Healing in Zaandam helpt je met diverse soorten massages en naturopatische voeding om je meer energie te geven en je gelukkiger te maken.

Ik ben Diana Bakker, oprichter van Diana's Healing in Zaandam. Via mijn praktijk wil ik graag mensen helpen zich beter in hun vel te laten voelen. Iedereen kent ze wel, die periodes waarin we onszelf niet zijn en of ongelukkig voelen. Massages geven je een goed gevoel en meer energie en in combinatie met een juiste leefstijl en voeding krijgt je lichaam een boost en zal je je beter gaan voelen. Door middel van voedingsadvies, ontgiften, kruiden, kruidenthee, manuele handelingen, bewustwording en leefstijladvies helpt Diana's Healing het zelfherstellend vermogen van je lichaam te prikkelen, zodat jij de regie weer terug in eigen handen kunt nemen.

Kies vandaag voor meer geluk en meer energie en maak jouw afspraak.

Massages: Ontspanningsmassage, Ayurvedische massage, bindweefselmassage, hotstone massage, stress-fixmassage.

Bloedgroepdieet en naturopatische voeding: Dit zijn geen afvaldiëten, maar leefstijlen om je lichaam in balans te brengen en je lichaamseigen herstelvermogen te stimuleren.

Wil je meer weten over massages, het bloedgroepdieet of naturopatische voeding en bespreken hoe Diana's Healing in Zaandam jou het beste kan helpen? Neem vrijblijvend contact op via dianafit001@hotmail.com of bel: 06 - 36 04 42 52.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Diana's Healing uit de rubriek natuurgeneeskunde uit Amsterdam is gevestigd aan de Zuiddijk 55 in Zaandam. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-36044252.

Diensten en producten voor natuurgeneeskunde

Trefwoorden die horen bij Diana's Healing zijn o.a. :