De Schipper & Schaap Uitvaart in Amsterdam

Uitvaartzorg in Amsterdam en omgeving.

Over De Schipper & Schaap Uitvaart

De Schipper & Schaap Uitvaart valt onder de rubriek uitvaartverzorging in Amsterdam.

Mevrouw Linda Schaap is de drijvende kracht achter De Schipper & Schaap Uitvaart.

Als een dierbare is overleden dan moet er in korte tijd veel geregeld worden. Voor het melden van een overlijden ben ik dag & nacht bereikbaar. Als het overlijden ’s nachts gebeurt, kan ik direct bij u langskomen. We kunnen ook een afspraak maken voor vroeg in de ochtend. Voordat u mij belt, neem eerst even de tijd om samen stil te staan bij het overlijden.

Ik kom langs voor de eerste verzorging en een eerste gesprek. We nemen alvast de belangrijkste zaken door. Niet alles hoeft direct te worden geregeld, onze eerste zorg is de overledene.

In de dagen na het overlijden begeleid ik u stap voor stap bij het regelen van de uitvaart. U bepaalt hoe deze dag er uit ziet, wie wat doet, wie er spreekt, in welke volgorde, etc. Ik zorg dat álle zaken zijn geregeld en leg alles vast in een draaiboek.

De dag van de uitvaart is de dag van afscheid nemen. Terugkijken op het leven en dierbare herinneringen delen. Deze dag ben ik de ceremoniemeester en zorg ik ervoor dat de nabestaanden alle rust en ruimte krijgen om afscheid te nemen. Ook na de uitvaart kunt u bij mij terecht voor advies. Bijvoorbeeld over de mogelijkheden van het uitstrooien van de as of de nazorg voor nabestaanden.

Wij bieden ook een wensenboekje aan. Hierin laat u nabestaanden weten wat uw wensen zijn met betrekking tot uw uitvaart. Het wensenboekje van De Schipper & Schaap is bedoeld als inspiratie. Het is geen officieel document, maar kan wel helpen om een goede afweging te maken bij de keuzes van uw uitvaart. Laat uw naasten weten dat u uw uitvaartwensen hebt opgeschreven en waar u dit bewaart.

Ondanks de strikte en noodzakelijke maatregelen die gelden in verband met het coronavirus, is er nog genoeg mogelijk voor een mooi afscheid. Ik denk graag met u mee.

Voor meer informatie en de mogelijkheden verwijs ik u door naar de website, www.deschipperenschaap.nl U kunt ook contact opnemen via de contactgegevens.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

De Schipper & Schaap Uitvaart uit de rubriek uitvaartverzorging uit Amsterdam is gevestigd aan de Lampenistenstraat 31 in Amsterdam. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 020-8204473.

Diensten en producten voor uitvaartverzorging

Trefwoorden die horen bij De Schipper & Schaap Uitvaart zijn o.a. :