Creating Smiles Loopbaancoaching in ZAANDAM

Loopbaancoaching voor wereldverbetaars - 'De wereld heeft jouw talenten nodig... #juistnu'

Over Creating Smiles Loopbaancoaching

Creating Smiles Loopbaancoaching valt onder de rubriek coaching in Amsterdam.

Wil jij op deze aarde van betekenis zijn? Wil jij dat je werk impact heeft op onze wereld en anderen? Wil jij een steentje bijdragen aan een mooiere wereld? Wil jij op je eigen manier een bijdrage leveren, met je eigen karaktereigenschappen en talenten?

Dan is dit wellicht een mooi moment om aan je loopbaan te denken.

En wat als het je even niet mee zit of als je het niet meer ziet?

Dan is LOOPBAANCOACHING echt iets voor jou! Als loopbaancoach begeleid ik je tijdens de zoektocht naar wie je echt bent, wat jouw unieke talenten zijn en welk probleem jij in de wereld zou willen oplossen.

Coachen kan op veel verschillende manieren worden aangeboden. Zo kan het zijn dat je graag een loopbaantraject wil volgen om zo volgens een bewezen formule jouw droombaan te vinden, of dat je juist zelf een traject wil samenstellen op een manier die bij jouw wensen aansluit. Mijn website geeft je mogelijkheden om onderzoek te doen naar wat dit voor jou en je carriere kan betekenen

De mogelijkheden: - Coaching - Adviesgesprek; 30 minuten geheel gratis - Online cursussen - e-books; gratis verdieping - ervaringen; hoe anderen je voorgingen - blogs; zeer inspirerend

Plan gerust een kennismakingsgesprek in of vraag om een adviesgesprek van dertig minuten. Beide zijn kosteloos en je ontvangt een op maat gemaakt advies.

De wereld heeft jouw talenten nodig... #juistnu

Warme groet,

Matthijs


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Creating Smiles Loopbaancoaching uit de rubriek coaching uit Amsterdam is gevestigd aan de Schiermonnikoog 37 in ZAANDAM. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-55554546.

Diensten en producten voor coaching

Trefwoorden die horen bij Creating Smiles Loopbaancoaching zijn o.a. :