Coaching by Celest in Amsterdam

Coaching by Celest | Begeleid je op de weg naar financiële stabiliteit.

Over Coaching by Celest

Coaching by Celest valt onder de rubriek coaching in Amsterdam.

Wat heeft u nodig om uw financiële en persoonlijke doelen te kunnen behalen? Coaching by Celest kijkt verder, welke keuzes heb jij gemaakt waardoor je in jou huidige situatie zit?

Coaching by Celest staat voor financiële stabiliteit. Met behulp van online trainingen, groepstrainingen, workshops en 1 op 1 sessie krijg jij de handvatten die nodig zijn om de stappen naar financiële stabiliteit en rust. Samen creëren jullie een bewustwording over de keuzes die je hebt gemaakt en je huidige situatie. Coaching by Celest leert je andere keuzes maken, zodat je andere resultaten krijgt en uit de vicieuze cirkel komt waar je nu in zit. Coaching by Celest zet samen met jou de stappen naar financiële stabiliteit en rust. Coaching by Celest kijkt naar jou behoeftes en biedt coaching op maat aan.

Coaching by Celest is jouw sparringpartner in het managen van je financiën. Dit doen zij zowel voor bedrijven als voor particulieren. De missie van Coaching by Celest is om de financiële mindset van bedrijven en individuen te veranderen. Hiervoor gebruikt Coaching by Celest haar eigen methodiek.

Coaching by Celest geeft groepstrainingen, individuele trainingen en online trainingen, onder andere:

- Money mindset abonnement

- Online training financieel inzicht & budgetteren

- Groepstraining money mindset

- 1 op 1 financieel coaching

- Traject schuldenvrij

Voor meer informatie over de mogelijkheden en welke financiële training bij jou past, verwijs ik je graag door naar de website. Je kunt ook contact opnemen via de contactgegevens.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Coaching by Celest uit de rubriek coaching uit Amsterdam is gevestigd aan de Willem de Zwijgerlaan 331 in Amsterdam. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 085-0609205.

Diensten en producten voor coaching

Trefwoorden die horen bij Coaching by Celest zijn o.a. :