Centrum 7 in Amsterdam

Bij transpersoonlijke coaching en therapie kunt u tot de essentie en uw wezenlijke zelf komen.

Over Centrum 7

Centrum 7 valt onder de rubriek yoga en meditatie in Amsterdam.

Welkom bij Elisabeth de Koning & Centrum 7.

Bent u opzoek naar inspiratie en passie, behoefte aan meer eigenwaarde of zelfvertrouwen of wilt u uw levensdoel bereiken? Dan bent u bij Centrum 7 aan het juiste adres!

Trans- betekent: over, boven, door. Het persoonlijke wordt niet overgeslagen maar aangegaan en vervolgens doorzien en overstegen. Vanuit dit verhoogde perspectief kunt u uzelf en de wereld met compassie (leren) zien.

Spiritualiteit is wezenlijk aan het bestaan. De diepe kracht van de transpersoonlijke benadering is dat de mens weer met het wezenlijke in contact komt. Als je bent afgestemd op waarden als harmonie, liefde, waarheid, stilte en schoonheid, ga je steeds meer in puurheid en verbondenheid leven. De ervaring een spiritueel wezen te zijn, geeft zin aan het leven, op ieder moment, in iedere omstandigheid.

Wat er tijdens een retraite gebeurt is moeilijk met woorden te beschrijven, de tijd die ophoudt te bestaan, de verdieping, stille verbinding, het diep aangeraakt worden, het mysterie van de levenskracht gewaar worden, alles gaan ervaren als meditatie, dat is bijna niet uit te leggen, en toch is dat wat zich kan voltrekken en een diepe vervulling voor de ziel kan betekenen.

Voor meer informatie kunt u altijd terecht op de website!


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Centrum 7 uit de rubriek yoga en meditatie uit Amsterdam is gevestigd aan de Kostverlorenstraat 7 in Amsterdam. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-14471412.

Diensten en producten voor yoga en meditatie

Trefwoorden die horen bij Centrum 7 zijn o.a. :