Celest Finance in Amsterdam

Welkom bij Celest Finance

Over Celest Finance

Celest Finance valt onder de rubriek financieel adviseur in Amsterdam.

Rita Brudet is de drijvende kracht achter Celest Finance. Mijn missie is financiële vrijheid voor een ieder. De reis naar financiële vrijheid is een prachtige reis met twee stopovers; Financiële stabiliteit & Financiële zekerheid. Financiële zekerheid is de laatste stop voor de eindbestemming; financieel onafhankelijkheid.

Celest Finance adviseert en begeleid jouw naar deze laatste stop. Met mijn jarenlange ervaring als financieel adviseur en mijn persoonlijke ervaring op mijn reis naar financieel onafhankelijk kan ik jouw begeleiden naar financiële zekerheid.

Celest Finance is gespecialiseerd in het adviseren van hypotheken, pensioenen, schade – en levensverzekeringen en leningen. Het investeren in een eigen woning is een stap naar financiële zekerheid.

Het opbouwen van vermogen voor bijvoorbeeld je pensioen of studie van je kinderen is een stap naar financiële zekerheid. Het bieden van zekerheid voor jouw en je gezin door het afsluiten van verzekeringen is een stap naar financiële zekerheid.

Voor meer informatie en de mogelijkheden verwijs ik je door naar de website. Je kunt ook altijd contact opnemen via de contactgegevens.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Celest Finance uit de rubriek financieel adviseur uit Amsterdam is gevestigd aan de Willemde Zwijgerlaan 331 in Amsterdam. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 0850609205.

Diensten en producten voor financieel adviseur

Trefwoorden die horen bij Celest Finance zijn o.a. :