CC Coaching & Training in Hoofddorp

CC Coaching & Training: Voor een persoonlijke aanpak.

Over CC Coaching & Training

CC Coaching & Training valt onder de rubriek coaching in Amsterdam.

Het gezicht achter CC Coaching & Training is Cynthia el Hamdani - Cornelisse. Cynthia is sinds 2015 vestigingsmanager en coach van NewFysic Hoofddorp waar zij mensen begeleid met afvallen en hun doel te behalen. Ook is zij sinds 2017 mede-eigenaar van Body Impress. In deze EMS studio laat zij mensen bewegen met doel een lichaam te creƫren wat fitter, strakker en sterker wordt (met minder pijn).

Als professioneel coach helpt Cynthia in haar praktijk CC Coaching & Training u graag om een positieve ontwikkeling in uw leven te brengen.

U kunt bij CC Coaching & Training terecht voor de volgende coaching trajecten en trainingen:

- Personal coaching (persoonlijke coaching).

- Team building (training) / teamcoaching.

- Coaching op het werk.

- Diversiteit coaching en trainingen

Zoekt u een coachingspraktijk die een persoonlijke aanpak heeft? Wilt u de route in uw leven veranderen? Heeft u structuur en sturing nodig? Dan bent u bij CC Coaching & Training aan het juiste adres.

U kunt de website bekijken voor de mogelijkheden en meer informatie. Heeft u een vraag? Schroomt u dan niet om contact op te nemen.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

CC Coaching & Training uit de rubriek coaching uit Amsterdam is gevestigd aan de De muy 145 in Hoofddorp. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-430902.

Diensten en producten voor coaching

Trefwoorden die horen bij CC Coaching & Training zijn o.a. :