C'est Marcèl in Almelo

C'est Marcèl: Home & Lifestyle.

Over C'est Marcèl

C'est Marcèl valt onder de rubriek webshop in Amsterdam.

De gezichten achter C'est Marcèl zijn Marcel en Jeanet. C'est Marcèl is gevestigd in een mooi monumentaal pand in het centrum van Almelo. Marcel en Jeanet hebben dit pand zelf gerenoveerd en wonen en werken hier met heel veel plezier.

C'est Marcèl biedt als woonwinkel allerlei mooie home en lifestyle producten aan. Er is een ruim assortiment aan producten. Hieronder ziet u uit welke rubrieken u een keuze kunt maken:

- Mode en uiterlijke verzorging.

- Home en garden.

- Kaarten, posters en stationairy.

- Koken, eten en drinken.

- Do it yourself.

- Haken, breien en macrameeën.

Daarnaast worden er met enige regelmaat workshops gehouden.

De winkel is gevestigd in de benedenverdieping van de woning. C'est Marcèl maakt en verkoopt originele producten die gemaakt zijn van alledaagse of gebruikte industriële materialen. Ook zijn de producten duurzaam en eerlijk geproduceerd.

U bent van harte welkom in de winkel van Cest Marcel om de mooie woonaccessoires, cadeautjes en gifts te komen bekijken. Gegarandeerd dat u hier iets leuks en origineels vindt! En uiteraard kunt u ons assortiment in de webshop bekijken en gemakkelijk en snel online bestellen. Heeft u een vraag? Schroomt u dan niet om contact op te nemen.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

C'est Marcèl uit de rubriek webshop uit Amsterdam is gevestigd aan de Ootmarsumsestraat 30 in Almelo. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-18146567.

Diensten en producten voor webshop

Trefwoorden die horen bij C'est Marcèl zijn o.a. :