BYA Dienstverlening in Zaandam

BYA Dienstverlening is een koeriersbedrijf gevestigd in Zaandam.

Over BYA Dienstverlening

BYA Dienstverlening valt onder de rubriek koerier in Amsterdam.

Dhr. Othman El Aslouni is de drijvende kracht achter Bya Dienstverlening. De naam van zijn bedrijf is afkomstig van een oude stad uit Marokko waar hij is opgegroeid.

Hij is altijd gek op autorijden geweest. En contact met mensen vindt hij heel erg leuk. Elke dag komt hij weer in aanraking met andere mensen van alle soorten nationaliteiten. Hij heeft er veel plezier in.

Al vanaf 2006 is hij begonnen als koerier en sinds 2010 is hij voor zichzelf begonnen. Hij heeft momenteel 12 mensen in dienst. Negen zzp'ers en een bedrijfs manager. Hij rijdt zelf ook en is bezig om meer klanten binnen te halen. Hij zorgt daarnaast goed voor zijn chauffeurs.

Diensten:

- Koeriersdiensten

- Verhuizingen

- Transport

Zijn doelstelling is groot worden in de transport wereld en de mensen tevreden houden.

U bent woonachtig in de omgeving Zaandam en u zoekt een koeriersbedrijf/transportbedrijf voor het vervoeren van goederen? Dan kunt u bij BYA Dienstverlening terecht. Neem contact op en vraag eens naar de mogelijkheden.

Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

BYA Dienstverlening uit de rubriek koerier uit Amsterdam is gevestigd aan de La Palma 84 in zaandam. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-25376786.

Diensten en producten voor koerier

Trefwoorden die horen bij BYA Dienstverlening zijn o.a. :