Busterrent in Amsterdam

Busterrent uit Amsterdam heeft geen profiel.

Wat doet Busterrent in Amsterdam

Busterrent is een autoverhuur uit Amsterdam. Men is gevestigd aan de Joan Muiskenweg 32a. Het telefoonnummer van Busterrent in Amsterdam is 020-3342797.

Is Busterrent in Amsterdam uw bedrijf? Bewerk dan deze gegevens. Bent u nog geen lid? Probeer dan Amsterdamonderneemt gratis uit, klik op lid worden.

Busterrent in Amsterdam valt onder de rubriek autoverhuur. Een autoverhuur uit Amsterdam levert onder andere :

Je wil spullen verhuizen of vervoeren, of je gaat samen onderweg? Door heel Europa of binnen Nederland? Bij BUSTER huur je goedkoop en eenvoudig precies de bestelbus, bedrijfswagen of verhuisbus die bij u past. Het aantal gereden kilometers hoeft u niet bovenop deze prijs te betalen, dus kilometervrij! Bovendien hanteren wij geen minimum leeftijd. lees meer

Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Beoordelingen van klanten

Maurits dinsdag 10 mei 2016

0,5 sterren

“Alles verliep prima tot op de laatste uurtjes, want toen werd ik gebeld dat we de auto toch niet konden inleveren tot 21 uur, want meneer moest naar voetbaltraining. We moesten dus tijdens onze verhuisdag de auto eerder gaan inleveren of anders vroeg de volgende ochtend. Dit kwam ons totaal niet uit en we vonden het sowieso erg vreemd dat wij ons maar moesten schikken aan hun wensen. Deze meneer (later bleek zelfs dat hij de eigenaar is!!!) was ongelooflijk onbeschoft en wilde zich totaal niet schikken, want hij moest en zou naar zn training gaan. Zelfs nadat wij vroegen of hij gewoon zn telefoon wilde meenemen naar de training zodat hij op afstand het hek kon openen om ons binnen laten, wilde hij niet aan meewerken. Hij was totaal niet flexibel en zeer onbeschoft!! De volgende morgen ben ik de auto gaan terugbrengen en daar was hij. Ik sprak hem aan op zijn gedrag en dat ik zijn werkwijze zeer vreemd en onbeschoft vond. Daarop verhefde hij meteen zn stem en ging in de verdediging en haalde allerlei argumenten erbij die totaal nergens op sloegen. Ik bleef gelukkig kalm en liet me niet gek maken. Na controle van de auto wilde hij me een hand geven, maar daar had ik nou net even geen zin in waarop hij opeens zeer kwaad werd en me ging uitschelden. Ik zei bedankt voor al zn goede zorgen en vooral zn service waarop hij op me kwam afstormen en me wilde gaan slaan. Echt te bizar voor worden!! Dit is dus de eigenaar he! Ik heb hem uiteindelijk afgewimpeld en kon gelukkig zonder problemen wegrijden. Ik wilde bijna aangifte gaan doen, maar ik wilde me verder niet druk maken om deze zielige sukkel. Ik zou dus NOOIT iemand aanraden bij dit bedrijf een auto/bus te huren!!! Dit verdient deze man gewoon niet. Bad karma.”

commentaar toevoegen - dit is niet ok

In totaal zijn er 1 beoordeling(en), het gemiddelde cijfer is een 1.