Buro Moussault in Amsterdam

Buro Moussault; hulp bij rijangst.

Over Buro Moussault

Buro Moussault valt onder de rubriek coaching in Amsterdam.

Natuurlijk kent iedere bestuurder benauwde momenten in het verkeer, maar wanneer u consequent angst heeft voor bijvoorbeeld het in- en uitvoegen op de snelweg, in paniek raakt bij nieuwe en onbekende situaties of steeds bang bent het verkeersoverzicht te verliezen, dan kunnen we spreken van verkeersangst. Deze angst kan van grote invloed zijn op uw mobiliteit en beïnvloed daarmee ook het werk en sociale leven. Verkeersangst kan een echte beperking zijn op de dagelijkse gang van zaken.

Bijna zeven miljoen Nederlanders hebben een rijbewijs. Daarvan zit de helft wel eens nerveus of angstig achter het stuur. Uit een onderzoek van de Technische Universiteit Eindhoven blijkt dat 7,8% van alle vrouwen met een rijbewijs nooit een auto bestuurt. Rijangst bestaat in veel soorten en maten. Van onprettige spanning tot heftige paniekaanvallen. Naar schatting vermijden een half miljoen Nederlanders het autorijden helemaal en een even groot aantal rijdt nog wel, maar met angst en beven.

Rijangst heeft niet altijd te maken met gebrek aan rijvaardigheid. Er zijn veel ervaren automobilisten die niet meer de auto instappen omdat ze last hebben van pijnlijke herinneringen aan een nare gebeurtenis met de auto. Of zonder duidelijke aanleiding Rijangst hebben gekregen.

Mensen met rijangst hebben allemaal één overeenkomst: ze kunnen autorijden onmogelijk zien als ontspanning.

Verkeersangst oudere bestuurders Het verkeer op de Nederlandse wegen is de afgelopen jaren nogal toegenomen en ook op gebied van regelgeving is er het een en het ander veranderd. Het ouder worden komt met lichamelijke beperkingen, zoals een afgenomen reactievermogen, een minder goede zintuiglijke waarneming en minder beweeglijkheid. Daardoor kan de onzekerheid in het verkeer toenemen.

Het gevoel van intense angst en paniek, verhoogde hartslag, zweten, droge keel, pijn in de borststreek, duizeligheid, wazig waarnemen, gevoel van flauwte, licht in het hoofd, moeilijke ademhaling, angst om controle te verliezen, in sommige gevallen uitval van ledematen of tintelingen. Daar help ik u vanaf! Vraagt u eens naar de mogelijkheden.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Buro Moussault uit de rubriek coaching uit Amsterdam is gevestigd aan de Jacob van Lennepstraat 233E in Amsterdam. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-29026339.

Diensten en producten voor coaching

Trefwoorden die horen bij Buro Moussault zijn o.a. :