Borduuratelier De Kat in Amstelveen

Borduuratelier De Kat: Kleding en accessoires laten borduren.

Over Borduuratelier De Kat

Borduuratelier De Kat valt onder de rubriek hobbywinkel in Amsterdam.

Opzoek naar een bedrijf waar u uw kleding en accessoires kunt laten borduren? Dan bent u bij Borduuratelier De Kat helemaal aan het juiste adres. U kunt u kleding en accessoires bijvoorbeeld laten borduren met uw eigen bedrijfslogo maar ook voor particulieren zijn de mogelijkheden reuze.

Borduren geeft een duurzaam resultaat en is tevens slijt- en kleurvast. Het borduren wordt gedaan middels een computergestuurde machine. In overleg met Borduuratelier De Kat kunt u al uw wensen aangeven. Vanuit daar wordt gekeken wat mogelijk is en wordt uw product op maat voor u gemaakt. U kunt er voor kiezen uw eigen kleding of accessoires aan te leveren of maak een keuze uit het ruime aanbod aan kleding wat voor u geborduurd kan worden.

Nieuwsgierig geworden wat Borduuratelier De Kat voor u kan betekenen? Neem dan een kijkje op de website. Hier vindt u meer informatie, kunt u vrijblijvend een offerte aanvragen en vindt u alle contactgegevens.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Borduuratelier De Kat uit de rubriek hobbywinkel uit Amsterdam is gevestigd aan de Amsteldijk Zuid 110 in Amstelveen. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-28981244.

Diensten en producten voor hobbywinkel

Trefwoorden die horen bij Borduuratelier De Kat zijn o.a. :