BNS Partyservice in Amsterdam

De feest dj's van nederland Voor al u feesten en partijen Tevens verhuur van Licht en geluid, Tap eilanden,biertapen,koelwagens en nog veel meer Kunt u iets niet vinden bel dan gerust met 020-6171843 of mail info@bnsservice.nl

Over BNS Partyservice

BNS Partyservice valt onder de rubriek evenementen bureau in Amsterdam.

IETS TE VIEREN.

kijk ook op youtube.com onder bns partyservice voor meer informatie

Heeft u binnen kort wat te vieren? en u wilt het echt apart, dan moet u bij ons zijn. Want u wensen kent bij ons geen grenzen.

Verjaardag,Trouwerij,Verloving,Trouwdag, Straatfeest,Camping feest, Schoolfeest of gewoon een Party,het maakt niet uit. Wij maken van u feestje een MEGA feest met veel entertainment en heel veel vermaak. Wij draaien alle soorten muziek (in overleg ) Wij maken van u feest een echte party,waar u gasten nog lang over zullen na praten . Wij hebben echt alle professionele spullen zoals lasers ,confetti- kanonnen,sneeuwmachines,computer gestuurde lichten , Rook machine ,schuim blazer enz. enz.

WIJ HEBBEN DE GROOTSTE LICHT SHOW VAN EUROPA OP HET GEBIED VAN DRIVE IN SHOWS.

Wij draaien echt overal zoals ,Campings / scholen/ clubgebouwen/zalen groot en klein/tuinfeesten/straat feesten / Café feesten/enz. enz. ,het maakt niet uit u besteld wij draaien.

Ook organiseren wij schuimfeesten/ karaoke feesten/ wild wet party's/ live optredens met dansers en of artiesten, het kan allemaal bij BNS party service, Wij hebben voor elk budget een passende oplossing. Ook is het mogelijk om na een telefonische afspraak bij u langs te komen voor een vrijblijvende oriëntatie gesprek, zodat wij met u de mogelijk heden kunnen door nemen die in u budget past . Ook voor karaoke en andere muziekparty's zit u bij ons op het juiste adres. Wist u dat wij de goedkoopste zijn van Nederland, wilt u weten waarom?

Wij werken alleen met professionele apparatuur en dj's Wij rekenen niet per installatie wij kijken niet op de klok (want gezelligheid kent geen tijd) Geen opbouw en afbouw kosten wij komen gewoon met alles en gebruiken ook echt alles om een feest helemaal compleet te maken. u regelt de locatie voor u feest, en wij doen de rest . uw wensen, kent bij ons geen grenzen!!!!!!!

Alle feesten mogelijk, maar natuurlijk doen wij ook :

APRÈS-SKI FEESTEN

AMSTERDAMSE AVOND

JAREN 70/80 FEESTEN

VERKLEED FEESTEN

DISCO/DANCE FEESTEN

THEMA FEESTEN

HOUSE FEESTEN

Vuur shows/effecten

laser show

schuimfeesten

ENZ ENZ ENZ

B.N.S PARTY SERVICE, DAAR KAN NIEMAND TEGEN OP.( Beste drive in show van Nederland ) Grootste licht show van Europa, uw locatie zal omgetoverd worden tot een waar Sprookje . Wilt u nog informatie of wilt u boeken bel dan gerust of mail. En geloof het of niet wij zijn echt de leukste dj's van Nederland

Heeft u nog vragen of wensen , bel gerust met 0900-123 1234

Info@bnsservice.nl www.bnspartyservice.nl Werkzaam in: Heel Nederland Werktijden: 24 uur

ZIN IN EEN FEEST

Of het nu gaat om een bedrijfsfeest, drive in show, après ski party, schoolfeest, bruiloft, campingevenement, karaoke, eindexamenfeest of een themafeest, BNS Party Service maakt van elk feest een geslaagd evenement! BNS Party Service verzorgt op professionele wijze al uw evenementen. Wij regelen alles tot in de puntjes voor u: van muziek en DJs tot presentatie, beveiliging, zaalaankleding en lichtshows. U kunt het zo gek niet bedenken of wij hebben het voor u in huis! BNS Party Service heeft ruime ervaring met de totale partyverzorging van alle soorten evenementen zodat u onbezorgd van uw feest kunt genieten. Wij verzorgen de totale organisatie van uw evenement.

WAAROM ONS.

Waarom zou u door ons de avond op zijn kop komen laten zetten.... - Gegarandeerde gezelligheid - 15 jaar ervaring - Wij luisteren wat de klant wil - In geheel Nederland te boeken - 7 dagen per week bereikbaar - Zeer professioneel licht en geluid - Veel ervaring en kennis van onze DJs - Zeer gunstige prijzen. - Mooiste lichtshow van europa.

Dus waarom zou u ons niet bellen?

VERHUUR

Ook voor de verhuur van verschillende soorten apparatuur bent u bij ons aan het juiste adres. Wij verhuren:

Luchtkussens Tenten Licht en geluids apparatuur Truss Systemen Koel wagens/trailers/aanhangers bier tappen bier eilanden mobiel taps taffels slushpuppie Fusten bier alle merken Vuur shows en nog veel meer.

Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

BNS Partyservice uit de rubriek evenementen bureau uit Amsterdam is gevestigd aan de Parnassusweg 1 in Amsterdam. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 020-6171843.

Diensten en producten voor evenementen bureau

Trefwoorden die horen bij BNS Partyservice zijn o.a. :