Bloeiend Coaching in Aalsmeer

Bloeiend Coaching

Over Bloeiend Coaching

Bloeiend Coaching valt onder de rubriek coaching uit Amsterdam.

Bent u op zoek naar iemand die u kan helpen met het beter leren kennen van uw kind of wilt u graag dat uw kind zichzelf beter leert kennen? Zoek dan niet langer want dan bent u bij Bloeiend Coaching aan het juiste adres.

De drijvende kracht achter de praktijk Bloeiend Coaching is Hilde Bruning-Kroese. Hilde vind het belangrijk dat u en uw kind elkaar begrijpen. Zij wil u graag hierbij helpen en u hierbij ondersteunen.

Tijdens een vrijblijvend kennismakingsgesprek in Hilde haar praktijk, telefonisch of op een andere door u gekozen plek, kijkt u of er een klik is en bespreek u de hulpvraag. In dit gesprek bespreekt u samen met Hilde waar zij u zoal mee kan helpen en hoe ze dit wil gaan doen.

Heeft u nog vragen voor ons? Of wilt u meer te weten komen over ons of over onze producten? Neem dan gerust contact met ons op of neem een kijkje op onze website of neem een kijkje op onze Facebook pagina.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Bloeiend Coaching uit de rubriek coaching uit Amsterdam is gevestigd aan de Uiterweg 61 in Aalsmeer. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-22056140.

Diensten en producten voor coaching

Trefwoorden die horen bij Bloeiend Coaching zijn o.a. :