BIRD Invest b.v. in Dronten

BIRD Invest b.v.: Investerings- en bouwkosten advies

Over BIRD Invest b.v.

BIRD Invest b.v. valt onder de rubriek adviesbureau uit Amsterdam.

Wij zijn realistisch:

Realistisch, omdat onze ramingen/begrotingen realistisch zijn. Een project kan daadwerkelijk gebouwd worden voor het budget dat wij opstellen. Dit heeft te maken met het feit dat wij anders naar een project kijken. Door voorafgaand aan het calculeren een projectanalyse op te stellen, kijken wij kritisch naar het project. Er wordt bijvoorbeeld eerst gekeken of een project uitvoeringstechnisch wel te realiseren is. Elk project heeft bij ons zijn eigen toegepaste werkwijze.

Onze werkzaamheden blijven niet beperkt tot het louter doorrekenen van tekeningen. We verkiezen kwaliteit boven kwantiteit en kijken daarom kritisch naar het product en geven adviezen ter optimalisatie van het plan. Dit doen wij tijdens elke fase!

Inzicht in de kosten van een project is cruciaal. U wilt daar een goed advies over krijgen en duidelijk onderbouwde berekeningen zien. Het ramen van kosten, het calculeren en kostenadvisering zijn specialismen die BIRD Invest op het lijf geschreven zijn. Wij zijn een deskundige adviespartner gedurende het hele traject en in alle projectfasen.

Voor meer info kunt u naar de website.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

BIRD Invest b.v. uit de rubriek adviesbureau uit Amsterdam is gevestigd aan de De Gouwe 26F in Dronten. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 0321-331166.

Diensten en producten voor adviesbureau

Trefwoorden die horen bij BIRD Invest b.v. zijn o.a. :