Biodynamische Massage Bart Linders in Amsterdam

Massages -de biodynamische- zijn bijzonder (h)eerlijk, vitaal, intens en brengen ons thuis in ons lijf!

Over Biodynamische Massage Bart Linders

Biodynamische Massage Bart Linders valt onder de rubriek massage in Amsterdam.

Wat de massages kunnen doen voor ons? Het contact met je lijf wakker maken! Het kan bijvoorbeeld door stress niet meer voelbaar zijn. Spierspanning kan klachten geven die veel pijn veroorzaken. Deze benadering is mild en intens, door de milde aanraking wordt je lichaam uitgenodigd te gaan ontspannen waardoor vastgehouden energie vrij kan komen. Vermoeidheid trekt weg, inslapen gaat vaak makkelijker en het slapen is heerlijk. vanwege de diepe ontspanning. Je verdient het na alle drukte.

De uitwerking is direct te merken als ruimte of heerlijk of energiek en is zichtbaar, een vollere kleur op je gezicht of de adem die zich verdiept.. Een borstkas of schouders die zich openen en verbreden, dat wordt zichtbaar.

WIE IS BART LINDERS? Ik ben een echte liefhebber van bewegen voorheen in de vorm van aikido en dans. Tegenwoordig sport ik regelmatig en volg ik yoga. Dit alles doe ik al jaren en dit heeft mij mede gevormd in hoe ik masseer. Mijn passie heb ik gevonden in deze boeiende massage vorm. die bekend staat als biodynamische massage therapie. Na een post HBO opleiding voor biodynamische massage ben ik in 2013 erkend als B.D. therapeut. Ik ben aangesloten bij SBLP , Stichting Beroepsorganisatie Lichaamsgeoriƫnteerde Psycho-therapie.

MEER OVER DE ACHTERGROND: Deze massage methode is ontwikkeld door Gerda Boyesen.. Het richt zich op de kracht bronnen in ieder van ons, die maken dat we kunnen herstellen van stress of heftige ervaringen die een naslag hebben op ons lichaam. Overmatig gespannen spieren ontspannen of stress lost op door de massages. Je ervaart je lijf weer als thuisbasis, vertrouwd en levendig, sommige zeggen het voelt als herboren.

____________________"THUIS KOMEN IN ONS LIJF" ____________________ __________________een sessie geeft rust, ruimte, kracht en vitaliteit___________

Voor meer informatie verwijs ik je graag door naar mijn website. zie hier rechts de link.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Biodynamische Massage Bart Linders uit de rubriek massage uit Amsterdam is gevestigd aan de L. Nekstraat/ Transvaalbuurt in Amsterdam. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer +3611516580.

Diensten en producten voor massage

Trefwoorden die horen bij Biodynamische Massage Bart Linders zijn o.a. :

Nieuws van Biodynamische Massage Bart Linders in Amsterdam

FREE FRYDAY massage voor jou!

FREE FRYDAY massage voor jou!

Ook voor mensen met een kleine beurs, op deze dag kan je gratis een mooie, milde en intense massage ontvangen.