BBM, Bakker Bevestigings Materialen in Amsterdam

BBM, Bakker Bevestigings Materialen: Hét adres voor alle bevestigingsmaterialen!

Over BBM, Bakker Bevestigings Materialen

BBM, Bakker Bevestigings Materialen valt onder de rubriek bouwmarkt in Amsterdam.

De naam BBM, Bakker Bevestigings Materialen is bedacht door twee broers genaamd Rene en Rich bakker. vandaar dus ook bakker bevestigings materialen

Bij BBM, Bakker Bevestigings Materialen staan de medewerkers altijd voor u klaar met een op maat gemaakt assortiment gereedschappen en bevestigingsmaterialen. BBM, Bakker Bevestigings Materialen levert alleen maar de beste kwaliteit tegen de beste prijzen. Daarnaast heeft BBM, Bakker Bevestigings Materialen een goede service en veel product kennis. Het leveren van middelgrote en kleine bouw gerelateerde bedrijven en hoveniers met een op maat gesneden assortiment bevestigingsmaterialen in een werkgebied Amsterdam, Noord Holland en Almere.

Wij garanderen kwaliteit door: door onze ervaring in deze branche zijn wij in staat altijd de beste kwaliteit te leveren die er voor handen is.

Wij onderscheiden ons van andere bedrijven in deze branche door: ons te richten op een klein assortiment, door een klein assortiment kan je meer service en kennis overbrengen dan dat je een groot en uitgebreid assortiment hebt.

Voordelen bij BBM, Bakker Bevestigings Materialen: Eigen transport, scherpe prijzen, goede service, franco levering binnen 24 uur en meer dan 40 jaar ervaring.

Voor de aanbiedingen en meer informatie kunt u terecht op de website van BBM, Bakker Bevestigings Materialen!


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

BBM, Bakker Bevestigings Materialen uit de rubriek bouwmarkt uit Amsterdam is gevestigd aan de Noorderakerweg 27 in Amsterdam. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 020-6101490.

Diensten en producten voor bouwmarkt

Trefwoorden die horen bij BBM, Bakker Bevestigings Materialen zijn o.a. :