Baggiezz in Elsloo LB

Baggiezz: Tassen, sieraden & cadeauwinkel.

Over Baggiezz

Baggiezz valt onder de rubriek kado winkel uit Amsterdam.

De drijvende kracht achter Baggiezz is Natascha Gielkens-Allen. Natascha heeft van jongs af aan al een grote passie voor alles wat met mode te maken heeft.

Natascha is na jaren een kapsalon gehad te hebben, de administratie in gegaan. Ondanks dat Natascha een leuke baan had, is zij naast haar werk beauty party's gaan geven en heeft zij op lady's night gestaan met make-up en huid/gezichtsverzorging.

Daarnaast is Natascha tassen gaan verkopen en uiteindelijk werden dit tassen party's. Omdat Natascha op een gegeven moment te veel tassen mee moest gaan nemen, heeft zij de keuze gemaakt om een eigen winkel te openen. Op 9 mei is Baggiezz ontstaan.

Baggiezz verkoopt tassen, sieraden, woonaccessoires, bijouterie├źn, leuke cadeautjes en hebbedingetjes. Voor iedereen in het gezin is er wel iets te vinden. Baggiezz biedt de laatste trend voor vrouwen, mannen en kinderen aan.

Elke keer wanneer u bij Baggiezz komt, zult u weer mooie nieuwe tassen en leuke andere artikelen vinden. Baggiezz is toegankelijke voor iedereen met een kleine en grotere portemonnee.

Wilt u niet op pad? Dat is geen probleem! Baggiezz heeft namelijk ook een eigen webwinkel waar u online uw artikelen kunt bestellen.

U kunt de website/webshop bekijken voor meer informatie en het aanbod. Heeft u een vraag aan Baggiezz? Schroomt u dan niet om contact op te nemen.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Beoordelingen van klanten

Petra donderdag 26 september 2019

5 sterren

“Elsloo Super vriendelijk. Je voelt je welkom in de winkel Goed geholpen en zeer tevreden na buiten. Super service”

commentaar toevoegen - dit is niet ok

In totaal zijn er 1 beoordeling(en), het gemiddelde cijfer is een 10.

Contact opnemen

Baggiezz uit de rubriek kado winkel uit Amsterdam is gevestigd aan de Stationstraat 104a in Elsloo LB. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 046-4263932.

Diensten en producten voor kado winkel

Trefwoorden die horen bij Baggiezz zijn o.a. :