Autorijschool Sylvia Borst in Amsterdam

Neem zelf het stuur in handen!

Over Autorijschool Sylvia Borst

Autorijschool Sylvia Borst valt onder de rubriek rijschool uit Amsterdam.

Wil jij snel en verantwoordelijk de weg op kunnen zonder te veel te hoeven betalen? Dan ben je bij mij helemaal aan het juiste adres! Autorijschool Sylvia Borst is het betrouwbare adres in Amsterdam voor een goede en complete rijopleiding. Bij mij leer je op een professionele en goede manier de basis voor een veilige toekomst op de weg. Het gaat er immers om dat je verantwoordelijk en zelfstandig leert autorijden en niet dat je zomaar even snel je rijbewijs gaat halen.

Wat zijn de kosten;

* Intake/proefles 90 minuten: €60,00 * Losse les 60 minuten: €43,00 * 10 lessen, vooruit betalen: €400,- * Pakket I : 25 lessen, tussentijdse toets-praktijk-examen : €1571,- * pakket II: 45 lessen, tussentijdse toets-praktijk-examen : €2441,-

Wil je graag meer informatie over de mogelijkheden of een gratis proefles aanvragen? Neem dan een kijkje op de website of neem contact op via de contactgegevens.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Autorijschool Sylvia Borst uit de rubriek rijschool uit Amsterdam is gevestigd aan de van Gentstraat 55 2hoog in Amsterdam. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-41267163.

Diensten en producten voor rijschool

Trefwoorden die horen bij Autorijschool Sylvia Borst zijn o.a. :