Atelier Joke van Bree in Heemskerk

atelier voor tekenlessen

Over Atelier Joke van Bree

Atelier Joke van Bree valt onder de rubriek kunstenaar in Amsterdam.

Welkom bij Atelier Joke van Bree. U kunt bij mij terecht voor basis- en vervolgcursussen tekenen en schilderen.

Van jongsaf vond ik tekenen en schilderen al erg leuk. Na diverse opleidingen en cursussen (o.a. schilderen bij Ewout van Santen en bij Crejat met stage in een buurthuis) ben ik in dat buurthuis begonnen met de cursus “Leer tekenen met je rechter hersenhelft”. Daarna ben ik naar Kunstacademie Haarlem gegaan voor meer input en heb daar de 5-jarige opleiding gevolgd en nog een paar jaarcursussen o.a. bij Simon Konijn (beeldend) en Ernst Voss (schilderen).

In de lessen wil ik de deelnemers beter leren kijken, want kijken is de basis voor tekenen, schilderen en alle andere kunst. Samen plezier hebben en krijgen in wat je leert is het belangrijkste in mijn lessen. Ook verzorg ik workshops “lekker schilderen” waarbij het onderwerp eerst wordt geschilderd en daarna wordt opgegeten. In mijn eigen werk wil ik de schoonheid laten zien in wat ik tegenkom: dat kan een landschap zijn, bomen, bloemen, stilleven, mensen.

Andere bezigheden zijn o.a. begeleider/docent bij buurtcentrum De Stut in Heemskerk en Paviljoen Westerhout in Beverwijk. Verder zit ik in Kijk!Heemskerk, die de exposities in het gemeentehuis organiseert. En maak ik deel uit van Deco-art, de decorploeg die grote scoutingevenementen voorziet van grote decors: decorontwerp, meedenken met de opdrachtgevers en muurschilderingen maken zijn mijn specialiteit. www.jokevanbree.nl

Voor meer informatie en de mogelijkheden verwijs ik u door naar de website. U kunt ook altijd contact opnemen via de contactgegevens.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Atelier Joke van Bree uit de rubriek kunstenaar uit Amsterdam is gevestigd aan de kerklaan 40 in Heemskerk. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 0251239096.

Diensten en producten voor kunstenaar

Trefwoorden die horen bij Atelier Joke van Bree zijn o.a. :