Art of Living in Amsterdam

The Art of Living

Over Art of Living

Art of Living valt onder de rubriek yoga en meditatie in Amsterdam.

Welkom bij Art of Living, welke is opgericht in 1981 door Sri Sri Ravi Shankar, We zijn een educatieve, humanitaire NGO (Non-Governmental Organisation)organisatie zonder winstoogmerk, die zich bezighoudt met serviceprojecten en stress-management. We zijn actief in 151 landen.

De programma's worden aangestuurd door Sri Sri's filosofie van vrede: “Als we geen stressvrije geest en geweldloze samenleving hebben, kunnen we geen wereldvrede bereiken.” Om mensen persoonlijk te helpen om van stress af te komen en innerlijke vrede te ervaren, biedt Art of Living stressbestrijdingsprogramma's met ademtechnieken, meditatie en yoga. Deze programma's hebben miljoenen mensen geholpen om depressie, stress en gewelddadig gedrag te overwinnen.

Voor ons volledige cursus aanbod en alle informatie kunt u op onze website kijken. Natuurlijk kunt u ook contact met ons opnemen voor vragen


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Art of Living uit de rubriek yoga en meditatie uit Amsterdam is gevestigd aan de Nicolaas Anslijnstraat 89 in Amsterdam. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-16448350.

Diensten en producten voor yoga en meditatie

Trefwoorden die horen bij Art of Living zijn o.a. :